Un căţel cu gura mare a intrat în cartea recordurilor

  • Finley, un Golden Retriever, a intrat în Cartea Recordurilor
  • Finley a bătut recordul pentru cele mai multe mingi care pot încăpea în gură
  • Imaginile cu Finley s-au viralizat rapid şi sunt absolut adorabile
764 afișări

 

Cine ar fi crezut că obsesia lui Finley pentru mingi de tenis îl va face faimos? Golden Retrieverul a intrat oficial în Cartea Recordurilor ţinând şase mingi de tenis în gură.

Căţelul, în vârstă de şase ani este îndrăgostit de mingile de tenis, jucăriile lui favorite.

Stâpânii lui Finley au remarcat asta şi l-au antrenat până a devenit celebru. Acum sunt mândri de el şi au postat reuşita pe reţelele de socializare, ceea ce i-a adus lui Finley mii şi mii de aprecieri, din întreaga lume. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici