Un diavol de mare uriaş a fost surprins de un fotograf pe o plajă din Florida

  • Un fotograf norocos a surprins întâmplător un diavol de mare din specia Manta Ray.
  • Abia când a ajuns acasă a descoperit şi poza cu diavolul de mare, care a intrat în cadru absolut întâmplător
  • Diavolul de mare din specia Manta Ray poate să crească până la 9 metri şi face parte din categoria peştilor migratori.
3274 afișări
Imaginea articolului Un diavol de mare uriaş a fost surprins de un fotograf pe o plajă din Florida

Un fotograf norocos a avut şansa de a surprinde un diavol de mare din specia Manta Ray, pe o plajă din Florida.

Fotograful Rusty Escandell a petrecut o zi întreagă la plajă, în Florida, alături de familia sa şi a fotografiat surferii din zonă. Abia când a ajuns acasă a descoperit şi poza cu diavolul de mare, care a intrat în cadru absolut întâmplător.

”Mi s-a părut că am văzut ceva în apă, în apropierea surferului, dar nu am acordat atât de multă atenţie. Putea să fie un peşte oarecare”, le-a povestit Escandell celor de la CNN News.

Escandell nu este un fotograf profesionist însă, în timpul liber, îi face plăcere să pozeze surferii. Acum, după ce fotografia sa cu diavolul de mare a devenit virală pe reţelele de socializare, Escandell a devenit prieten şi cu suferul din imagine. ”Şi el s-a bucurat că are o astfel de poză”.

Diavolul de mare din specia Manta Ray poate să crească până la 9 metri şi face parte din categoria peştilor migratori. Este o specie pe cale de dispariţie şi protejată în SUA.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici