Un fotbalist american s-a predat după ce a agresat fizic un curier şi i-a furat cheile de la maşină. De ce s-a înfuriat sportivul

Jucătorul de fotbal american, Antonio Brown, s-a predat după ce a agresat fizic şi i-a luat cheile de la maşină unui curier pe care îl angajase pentru a-i transporta nişte bunuri. Totul a început după ce sportivul a refuzat să plătească taxa de transport în valoare de 4000 de dolari.

524 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist american s-a predat după ce a agresat fizic un curier şi i-a furat cheile de la maşină. De ce s-a înfuriat sportivul

Sursa: Profimedia Images

Potrivit TMZ, Antonio Brown s-a predat joi, după ce poliţia din Hollywood a emis un mandat de arestare pe numele său. Se pare că sportivul angajase un curier să îi transporte nişte lucruri personale. Brown a refuzat să plătească şoferului costurile de transport, ce se ridicau la aproximativ 4000 de dolari. Când curierul a încercat să plece, Brown a aruncat cu o piatră în maşina acestuia, iar curierul a anunţat autorităţile.

În cele din urmă, jucătorul de fotbal a plătit suma de 4000 de dolari, dar a refuzat să plătească daunele provocate autoturismului, ceea ce a dus la o altercaţie fizică. Şoferul a spus că Brown a intrat în maşină şi a început să îl lovească, iar antrenorul sportivului, Glenn Holt, i-a sustras cheile autoturismului.

Aceeaşi sursă menţionează faptul că, înainte de sosirea poliţiei, Brown a descărcat cutiile în care se aflau lucrurile sale, a intrat în locuinţa sa şi a evitat să discute cu autorităţile. Victimei i-au fost provocate mai multe răni, printre care zgârieturi la nivelul gâtului, umerilor şi al antebraţului.

Antonio Brown este liber de contract, după ce, în septembrie, a agresat sexual o persoană din staff-ul celor de la New England Patriots. Înainte de a fi dat afară de la echipa din NFL, Brown a jucat un singur joc în tricoul celor de la Patriots.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici