Un fotograf este anchetat după ce s-ar fi purtat nepotrivit cu eleve minore în timpul unei şedinţe foto

Un fotograf angajat să facă un album foto pentru elevi de la o şcoală din statul american Michigan este anchetat de poliţie după ce s-ar fi comportat nepotrivit cu mai multe fetiţe, potrivit Mlive.com.

21372 afișări
Imaginea articolului Un fotograf este anchetat după ce s-ar fi purtat nepotrivit cu eleve minore în timpul unei şedinţe foto

Un fotograf este anchetat după ce s-ar fi purtat nepotrivit cu eleve minore în timpul unei şedinţe foto

Potrivit presei locale, nouă eleve, cu vârste cuprinse între 11 şi 14 ani, s-au plâns că bărbatul le-a vorbit sau atins într-un mod nepotrivit. Incidentul s-a petrecut la Kaleva Norman Dixon Schools din Brethren pe 16 octombrie. Elevele au anunţat conducerea şcolii, iar aceasta a contactat poliţia, care a deschis o anchetă.

Firma la care lucrează fotograful l-a suspendat pe bărbat până ce ancheta va fi finalizată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici