Ungureanu cânta la nunţi în tinereţe: "Câştigam câteva sute de lei. Trebuia să am grijă să nu afle părinţii"

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, într-un interviu pentru "Kamikaze", că în liceu a cântat într-o formaţie "un fel de rock săltăreţ". El a relatat că apoi a ajuns să cânte la nunţi şi restaurante.

202 afișări
Imaginea articolului Ungureanu cânta la nunţi în tinereţe: "Câştigam câteva sute de lei. Trebuia să am grijă să nu afle părinţii"

Mihai Răzvan Ungureanu (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Nu cu formaţia, ci cu un om pe care l-am apreciat enorm, Petrică Mandache, rom, instrumentist, cel mai slab om pe care l-am văzut în viaţa mea, slab şi tuciuriu, atât de slab încât îi vedeai oasele, pur şi simplu. Avea nişte mâini însă absolut fermecate, pe ce punea mâna se transforma în instrument. De la el am învăţat tehnici de bas, iar odată, pe un pian uşor dezacordat, l-am auzit atacând Simfonia a doua de Rahmaninov. De la nunţi câştigam câteva sute de lei. Trebuia să am grijă să nu afle părinţii, dar aveam bani de buzunar. Cântam din repertoriul Azur, «Se mărită Mona mea», «Cenuşăreasa», acelea erau deliciul, că nu mergeam să cânt Beatles", a relatat Ungureanu pentru "Kamikaze".

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici