Utilizatorii reţelelor de socializare, mai nerăbdători să facă sex cu un nou partener

Folosirea sms-urilor, reţelei Facebook şi a altor platforme de socializare îi determină pe cei care au început de curând o legătură sentimentală să întreţină relaţii sexuale mai devreme, potrivit unui sondaj.

121 afișări
Imaginea articolului Utilizatorii reţelelor de socializare, mai nerăbdători să facă sex cu un nou partener

Utilizatorii reţelelor de socializare, mai nerăbdători să facă sex cu un nou partener (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aproape patru din cinci femei şi trei din cinci bărbaţi sunt de această părere, potrivit sondajului anual despre relaţiile sexuale realizat de revistele Shape şi Men's Fitness şi dat publicităţii luni.

La acesta au participat 1.200 de bărbaţi şi femei.

Pe de altă parte, numai 38% dintre femei au spus că chiar s-au culcat mai devreme cu persoana cu care se întâlneau, în urma unei intimităţi stabilite prin mijloacele de socializare amintite.

Cuplurile comunică în primul rând prin sms-uri, bărbaţii apelând la acestea cu 38% mai mult decât la telefonie, iar femeile cu 150% mai mult.

Internetul este folosit de 70% dintre femei şi 63% dintre bărbaţi pentru căutarea potenţialilor parteneri.

Totodată, 65% dintre cei chestionaţi au spus că au fost invitaţi la o întâlnire prin sms, iar 49% au acceptat o întâlnire în urma unei invitaţii pe Facebook.

Odată ce relaţia începe, 72% dintre femei le caută pe Facebook pe fostele prietene ale partenerului, potrivit răspunsurilor date.

Chiar şi în focul pasiunii, unii oameni nu pot uita de telefonul mobil. Astfel, dacă sunt sunaţi în timpul unei partide de sex, 5% dintre participanţii la sondaj au spus că se uită să vadă cine îi sună, iar 1% fac o pauză pentru a răspunde la telefon.

Iar când flacăra pasiunii s-a stins, se recurge tot la aceste servicii, 43% dintre femei şi 27% dintre bărbaţi spunând că au primit un mesaj cu replica "Nu e din cauza ta, e din cauza mea" sau ceva asemănător.

Cei care s-au ales cu inima frântă îşi păstrează speranţa tot prin intermediul internetului. Astfel, 81% dintre respondenţi au spus că rămân prieteni cu foştii pe Facebook, iar 75% se uită în mod constant pe profilul unui fost iubit sau unei foste iubite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici