Viaţa în Wuhan, în toiul epidemiei de coronavirus: străzi abandonate şi supermarketuri cu rafturi goale. FOTO

Imaginile, videoclipurile şi postările de pe reţelele de socializare care iau pulsul oraşului Wuhan - locul de origine al coronavirusului - par ireale având în vedere cei 11 milioane de locuitori, arată CNN.

4244 afișări
Imaginea articolului Viaţa în Wuhan, în toiul epidemiei de coronavirus: străzi abandonate şi supermarketuri cu rafturi goale. FOTO

Sursa: Profimedia Images

Wuhan, situat în centrul Chinei, este, în mod normal, un important punct de trecere spre restul ţării. Oraşul a fost acum izolat de restul lumii, iar oamenilor nu li se permite să intre sau să plece din cauza epidemiei cu coronavirus care a izbucnit acolo, relatează CNN.
 
Cele mai recente imagini din Wuhan arată străzi goale şi şosele pustii, întrucât aproape toate autovehiculele au fost interzise pentru a controla fluxul oamenilor. Sungurele maşini care au voie să circule sunt cele cu permise speciale ori vehiculele guvernamentale. 
 
Multe magazine din Wuhan şi-au oprit activitatea din cauza epidemiei - inclusiv Starbucks şi McDonald's. La alimentarele rămase deschise s-au format cozi uriaşe, oamenii cu măşti medicale alegând marfa de pe rafturi aproape goale. Autorităţile chineze au anunţat, însă, că oraşul are suficiente provizii şi că lipsa alimentelor nu e un motiv de panică.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici