Viaţa unei jurnaliste de televiziune a fost salvată de o telespectatoare cu ochi de vultur. Detaliul, sesizat pe când femeia se afla în direct | FOTO

O jurnalistă de la o televiziune australiană a fost atenţionată de o telespectatoare asupra unui detaliu care i-a salvat viaţa, relatează Daily Mail

6642 afișări
Imaginea articolului Viaţa unei jurnaliste de televiziune a fost salvată de o telespectatoare cu ochi de vultur. Detaliul, sesizat pe când femeia se afla în direct | FOTO

Viaţa unei jurnaliste de televiziune a fost salvată de o telelespectatoare cu ochi de vultur

Antoinette Lattouf, jurnalistă la o televiziune australiană, a realizat că ar putea avea probleme grave de sănătate, în momentul când o telespectatoare i-a atras atenţia asupra unui nodul proeminent din zona gâtului, relatează Daily Mail.

Jurnalista a aflat, în urma unei consultaţii, că într-adevăr acel chist ar putea fi semnul unei boli fatale.

În urma analizelor şi a unui scaning, jurnalista a aflat că suferă de o boală autoimună, iar chistul care îi apăruse trebuia extirpat de urgenţă. 

Chistul, care era localizat chiar deasupra corzilor vocale nu a fost cancerigen, însă chiar şi tumorile benigne pot cauza probleme grave dacă rămân netratate.

Jurnalista a aflat că acel chist începuse să se dezvolte chiar din perioada copilăriei şi ar fi putut să-i afecteze capacitatea de a vorbi, respira sau a înghiţi dacă nu l-ar fi înlăturat. 

Femeia, care este mamă a doi copii, a povestit în cadrul unui interviu pentru televiziunea la care lucrează că recuperarea după operaţie de extirpare a chistului a fost extrem de dificilă şi chiar mai dureroasă decât atunci când a dat naştere.

Jurnalista a vorbit la telefon cu telespectatoarea care i-a salvat viaţa, o bunică pe nume Wendy McCoy care a afirmat că ceea ce a făcut-o să intervină a fost faptul că o prietenă de a ei avusese cancer tiroidian. 

Femeia a fost profund impresionată de gestul bunicuţei australiene ce i-a salvat viaţa şi pe care prietenele o strigă de acum „Dr. Wendy”.

Jurnalista a afirmat că în perioada de recuperare după operaţie a ţinut permanent legătura cu telespectatoarea, căreia i-a trimis flori şi faţă de care era îngrijorată deoarece locuia într-o zonă foarte aproape de incendiile de vegetaţie. 

Salvatoarea a primit mulţumiri oficiale şi pe contul de pe reţele de socializare al jurnalistei printr-o postare în care aceasta îşi arată recunoştinţa şi a afirmat că cele două au devenit prietene. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici