VIDEO Atenţie, „bagaj de mână”! Momentul ilar în care un tată îşi trage fiica de glugă printr-un aeroport

Un tată a fost observat trăgându-şi fiica precum o valiză prin aeroportul Internaţional Dulles din Washington, Statele Unite. Iar în urma lor, la o distanţă de câţiva paşi, sora fetei putea fi văzută că asista, cu capul plecat, probabil jenată de moment.

7873 afișări
Imaginea articolului VIDEO Atenţie, „bagaj de mână”! Momentul ilar în care un tată îşi trage fiica de glugă printr-un aeroport

Atenţie, bagaj excesiv! Momentul hilar în care un tată îşi trage fiica de glugă printr-un aeroport.

Întâmplarea neobişnuită a fost filmată la Aeroportul Internaţional Washington Dulles.

În ziua de Anul Nou, un tată a fost văzut tractându-şi fiica prin zona de preluare a bagajelor dintr-un aeroport ca şi cum aceasta ar fi fost un mare geamantan roz.

Priveliştea hilară a fost văzută de o persoană cu spirit de observaţie în timp ce aştepta să se întâlnească cu un alt călător. 

„Aşteptam la aeroportul Internaţional Dulles să-mi iau prietena în ziua de Anul Nou, când am observat cum acel tată o trăgea la propriu de gluga gecii pe fiica sa prin aeroport", a scris autorul videoclipului în descrierea clipului.

Fetiţa nu ţipa şi s-a lăsat pur şi simplu trasă, în timp ce o altă fată, posibil sora ei, mergea în urma ei cu capul plecat.

Fata stă cu mâinile în poală, în timp ce este târâtă pe podeaua de linoleum a aeroportului, fără a se opune tratamentului nonconformist.

Cealaltă fetiţă îi urmăreşte cu câţiva metri în urmă, purtând un rucsac şi trăgând un geamantan cu caracterul de desene animate Dora the Explorer în spatele ei. Ea cară cel mai probabil rucsacul surorii sale.

Din videoclip nu reiese clar dacă fată îmbrăcată în roz este trează sau adormită, dar nu pare să facă nicio mişcare în timp ce este târâtă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici