VIDEO Bikerul spaniol Bienvenido Aguado a bătut recordul mondial la cea mai lungă săritură cu răsturnare în aer

  • Nebunescul moment s-a întâmplat acum două zile, la evenimentul Darkside din Africa de Sud.
  • Ibericul din Barcelona a doborât vechiul record cu circa 30 de paşi.
77 afișări
Imaginea articolului VIDEO Bikerul spaniol Bienvenido Aguado a bătut recordul mondial la cea mai lungă săritură cu răsturnare în aer

Bienvenido Aguado

Bienvenido Aguado, un biker născut la Barcelona, a doborât un record mondial. A reuşit cea mai lungă sărituă cu bicicleta cu răsucire spre pământ în aer. Ibericul a sărit 30 de metri aproximativ 98 de picioare.

Potrivit NowThis, Bienvenido Aguado a doborât recordul mondial anterior cu aproximativ 30 de picioare.

Totul s-a întâmplat la evenimentul anual Darkfest din Stellenbosch, Africa de Sud, unde free-riderii sfidează gravitatea. 

După uriaşa săritură, Bienvenido a descris cum s-a simţit. „Aştept atât de mult timp”, a spus el. "A fost destul de vânt, aşa că nu am obţinut cât aş fi vrut.", a fost singura lui nemulţumire.

I-a trecut iute amărăciunea şi s-a descris ca fiind în al nouălea cer: „Toată presiunea s-a stins după ce am făcut-o şi sunt cel mai fericit tip de pe planetă".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici