VIDEO Întâlnire emoţionantă: Robbie Williams şi-a revăzut copiii după trei săptămâni de carantină

Robbie Williams a avut parte de o întâlnire emoţionantă cu copiii săi, după ce a stat trei săptămâni în carantină. Artistul se află acum în autoizolare, împreună cu soţia şi copiii, în locuinţa lor din Los Angeles.

560 afișări
Imaginea articolului VIDEO Întâlnire emoţionantă: Robbie Williams şi-a revăzut copiii după trei săptămâni de carantină

VIDEO Întâlnire emoţionantă: Robbie Williams şi-a revăzut copiii după trei săptămâni de carantină

Robbie Williams a petrecut trei săptămâni departe de familie, în contextul pandemiei de coronavirus, după ce s-a întors din Australia.

Sâmbătă, a revenit acasă, iar soţia sa a surprins, într-un video emoţionant, revederea artistului cu doi dintre copii. Una dintre fiicele cuplului, Theodora de doar şapte ani şi fiul Charlton de cinci ani i-au sărit în braţe lui Robbie Williams şi i-au spus cât de mult le-a lipsit.

Totuşi artistul nu a scăpat de glumele făcute de soţia lui. Într-un alt videoclip, Robbie Williams este filmat de parteneră de la balcon, având un dialog ironic.

„Acum practicăm distanţarea socială. Oamenii s-au tot întrebat ce e distanţarea socială, iar eu cred că este înseamnă să stai departe de restaurante sau cluburi şi chiar de soţul tău care a fost în Australia”, a spus Ayda, soţia lui Robbie Williams.

„Mi s-a spus că dacă pot să îmi ţin respiraţia 10 secunde fără să tuşesc sunt sănătos”, a spus în glumă artistul.

Într-un final, cei doi şi-au petrecut seara în grădina casei lor din Los Angeles, acolo unde se află în autoizolare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici