VIDEO: Momentul hazliu când un amorez, aparent infidel, se face că nu o cunoaşte pe tânăra cu care este, atunci când este surpins de un „kiss cam”

Un bărbat care sărută o femeie, la un meci de fotbal din Ecuador, reacţionează foarte stânjenit când realizează că a fost filmat în faţa a mii de oameni şi încearcă să evite contacul vizual cu partenera lui, relatează Daily Mail

1380 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Momentul hazliu când un amorez, aparent infidel, se face că nu o cunoaşte pe tânăra cu care este, atunci când este surpins de un „kiss cam”

VIDEO: Un bărbat se comportă ca şi cum nu-şi cunoaşte partenera, dupa ce este filmat că o sărută la un meci de fotbal

Doi tineri care împărtăşeau un moment de pasiune la un meci de fotbal din Ecuador au reacţionat ca şi cum nici nu se cunoşteau şi au evitat să se privească, după ce au realizat că au fost filmaţi în faţa a mii de oameni, relatează Daily Mail.

Momentul dintre cei doi a fost surprins în timpul pauzei unui meci amical de fotbal dintre Barcelona şi Delfin, iar filmarea a fost proiectată pe un ecran uriaş în faţa miilor de spectatori de la eveniment.

Imginile arată cum bărbatul o sărută pasional pe femeia de lângă el, însă imediat cum observă că este filmat îşi ia braţul din jurul partenerei şi se comportă ca şi cum nici nu o cunoaşte.

Femeia se comportă şi ea ca şi cum a fost suprinsă într-o postură stânjenitoare.

Mai multe publicaţii au insinuat că atitudinea bărbatului dă impresia că acesta şi-ar înşela de fapt partenera reală. 

„Dacă ai de gând să-ţi înşeli prietena, atunci un meci pe stadion cu mii de spectatori şi care e televizat pentru milioane de oameni ar trebui să fie ultimul loc unde ai merge”, a scris o publicaţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici