VIDEO Momente tensionate: lupta unei adolescente cu o ursoaică, pentru a-şi salva câinii

  • Un videoclip în care o adolescentă se năpusteşte asupra unui urs a ajuns viral pe internet zilele acestea.
  • În videoclip se vede cum tânăra se repede asupra unei ursoaicei cu pui şi o împinge dincolo de gard pentru a-şi salva câinii.
  • „Sinceră să fiu, nu cred că am împins-o atât de tare. Am împins-o suficient cât să îşi piardă echilibrul”, povesteşte tânăra.
5149 afișări
Imaginea articolului VIDEO Momente tensionate: lupta unei adolescente cu o ursoaică, pentru a-şi salva câinii

FOTO: Captură foto video BBC

Un videoclip în care o adolescentă se năpusteşte asupra unui urs a ajuns viral pe internet zilele acestea, arată BBC.

Este vorba despre un video surprins de camerele de filmat din curtea unei locuinţe. Imaginile arată cum tânăra se repede asupra unei ursoaicei cu pui şi o împinge pentru a-şi salva câinii.

Tânăra se afla în casă când a auzit dintr-o dată cum câinii ei latră puternic. A ieşit afară să verifice ce se întâmplă şi atunci a văzut cum ursoaica îşi întindea labele spre câinii agitaţi. 

Hailey, o tânără în vârstă de 17 ani din California, SUA, nu a stat mult pe gânduri şi s-a repezit asupra ursoaicei, împingând-o dincolo de gard. Imediat după acest moment şi-a luat câinii şi i-a adus în casă.

„Sinceră să fiu, nu cred că am împins-o atât de tare. Am împins-o suficient cât să îşi piardă echilibrul. Mi-am luat câinii şi am fugit de acolo”, a spus tânăra într-un interviu acordat pentru BBC.

Hailey a povestit că, deseori, animalele sale de companie latră atunci când observă în apropiere alte animale. Aşa că şi-a format obiceiul să iasă afară de fiecare dată pentru a-i linişti. Totuşi, nu se aştepta să dea peste un urs.

„Nu împingeţi urşii. Nu vă apropiaţi de urşi. Nu vreţi să aveţi parte de un eveniment nefericit. Eu am avut un mare noroc să scap nevătămată.”, continuă tânăra.

„E îngrozitor să îţi vezi fiica aproape de un urs gigantic. Ursul i-ar fi putut sfâşia faţa şi apăream la ştiri în alt context”, a mărturisit mama adolescentei.

Filmarea a fost postată pe reţelele sociale de Brenda, verişoara curajoasei adolescente, imaginile fiind vizualizate de zeci de milioane de oameni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici