VIDEO | Prima reacţie a jucătorului de tenis care a pus o fată de mingi să-i decojească o banană, la Australian Open. Cum se apără de critici

În urma meciului de la Australian Open, Elliot Benchetrit a fost aspru criticat, atât de arbitrul de scaun cât şi de spectatorii online, pentru că i-a spus unei fete de mingi să îi decojească o banană. Jucătorul de tenis a încercat totuşi să-şi explice gestul, relatează CNN.

2240 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Prima reacţie a jucătorului de tenis care a pus o fată de mingi să-i decojească o banană, la Australian Open. Cum se apără de critici

Sursa FOTO: captură video

Jucătorul Elliot Benchetrit şi-a apărat comportamentul, şi a spus că spre sfârşitul meciului se dăduse pe mâini cu o cremă antiperspirantă şi de aceea a rugat-o pe fata de mingi să îi decojească o banană.

Tenismenul a mai afirmat că i-a adresat aceeaşi solicitare fetei de mingi la începutul meciului, iar arbitrul de scaun nu a avut nimic de comentat.

"Nu mi-a venit să cred că arbitrul de scaun mi-a spus asta şi mi se pare incredibil cum această situaţie a scăpat de sub control pe reţelele de socializare fără ca oamenii să ştie ce s-a întâmplat de fapt", a declarat jucătorul Elliot Benchetrit. 

Gestul făcut de jucătorul de tenis Elliot Benchetrit în timpul meciului de la Australian Open a atras un val de critici, atât din partea spectatorilor cât şi din partea arbitrului de scaun, relatează CNN.

Elliot Benchetrit, care a ieşit învingător în faţa adversarului său Dmitri Popko, a fost acuzat de sexism din cauza unui care îl arată pe tenismen cum îi cere fetei de mingi să-i decojească o banană. 

Arbitrul de scaun a intervenit vehement şi l-a atenţionat pe jucătorul în vârstă de 21 de ani, că fata de mingi nu este sclava sa. 

Celebra jucătoare de tenis Martina Navratilova s-a declarat revoltată de gestul lui Benchetrit, pe care l-a acuzat că profită de statutul său şi a considerat că  arbitrul de scaun a făcut ceea ce trebuie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici