Viorica Dăncilă, prezentată de Sputnik ca un posibil candidat la alegerile prezidenţiale din România

Site-ul Sputnik a publicat un material elogios despre premierul României, Viorica Dăncilă.

4647 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă, prezentată de Sputnik ca un posibil candidat la alegerile prezidenţiale din România

Viorica Dăncilă, elogiată din nou de propaganda rusă: „Este nu numai omul politic al momentului, dar şi cel mai probabil candidat la preşedinţie”

Viorica Dăncilă este prezentată în termeni elogioşi, ca fiind un posibil candidat la alegerile prezidenţiale.

„Este un nou succes diplomatic al premierului, care mai face astfel un pas spre ceea ce Sputnik a anunţat în repetate rânduri: Viorica Dăncilă este nu numai omul politic al momentului, dar şi cel mai probabil candidat la preşedinţie”, se arată în şapoul ştirii.

Convorbirea telefonică dintre premier şi vicepreşedintele SUA, Mike Pence, este prezentată drept un „succes diplomatic important”.

„În momente în care Guvernul este ţinta unor atacuri dure, mai ales din partea preşedintelui şi a Opoziţiei, dar şi a unor grupuri din zona Justiţiei, premierul Dăncilă anunţă o veste care poate reprezenta un succes diplomatic important”, mai scrie propaganda rusă.

Nu este prima oară când Sputnik laudă activitatea premierului. Portalul puterii de la Moscova a desemnat-o pe Viorica Dăncilă omul politic român al anului 2018.

Prim-ministrul României Viorica Dăncilă a avut joi o convorbire telefonică cu vicepreşedintele SUA, Mike Pence. Discuţia a vizat evoluţia pozitivă a Parteneriatului strategic dintre cele două state, dar şi subiecte de actualitate din agenda internaţională.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici