VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 3, prima ediţie LIVE: Concurenţii care merg mai departe - VIDEO

Prima ediţie live a show-ului "Vocea României", care a avut loc duminică, de 1 decembrie, le-a adus telespectatorilor prestaţii impresionante, soarta concurenţilor fiind în această seară în mâna publicului, care şi-a votat preferaţii din fiecare echipă, dar şi în mâna antrenorilor, care au eliminat câte doi membri.

12857 afişări
Imaginea articolului VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 3, prima ediţie LIVE: Concurenţii care merg mai departe - VIDEO

VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 3, prima ediţie LIVE: Concurenţii care merg mai departe - VIDEO

 • Echipa lui Moga: Andi Grasu şi Jovana continuă la "Vocea României". Andi a obţinut cele mai multe voturi din partea telespectatorilor. Marius Moga a decis să renunţe la Dana Torop şi la Andrei Loică.

 • Echipa Loredanei: Florin Mândru şi Alina rămân în concurs. Alina a primit cele mai multe voturi de la public. Aurel Niamţu şi Iulia au fost eliminaţi din competiţie de Loredana.

 • Echipa lui Brenciu: Denisa Moşincan şi Anamaria Mirică rămân în competiţie. Denisa a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor. Brenciu i-a eliminat din competiţie pe Florin Timbuc şi pe Andrei Hanghiuc.
 • Echipa lui Smiley: Claudia Iuga şi Iolanda Moldoveanu rămân în concurs. Claudia a primit cele mai multe voturi de la telespectatori. Smiley i-a eliminat din competiţie pe Lucian Frâncu şi Răzvan Alexe.

 • VOTUL publicului s-a terminat.

 • S-a dat START la VOTURILE pentru concurenţi. Publicul poate alege concurentul preferat.

 • Andi Grasu, din echipa lui Marius Moga, a cântat melodia "It's a Man's Man's World" a lui James Brown. Horia Brenciu i-a recomandat lui Andi să aducă mai mult sentiment în prestaţiile sale, adăugând că este una dintre cele mai bune voci din echipa lui Moga. "Într-adevăr, în seara asta ai fost un James Brown, dar blond şi gras...ce nume nepotrivit", a spus Loredana. "Se vede că te-ai concetrat foarte bine pe acest cântec." "Eu cred că poţi să cânţi absolut orice piesă. Din punct de vedere tehnic eşti vis. Trebuie doar să înveţi să te deschizi mai mult ca artist", a fost de părere Smiley. "Eu zic că e bine când intră pe uşă cu o tehnică foarte bine pusă la punct", a precizat Moga la sfârşit.

 • Florin Mândru, un alt concurent din echipa Loredanei Groza, a interpretat melodia "18 Till I Die" a lui Bryan Adams. "E cea mai bună melodie a ta de până acum", l-a lăudat Brenciu pe Florin. "Îmi place că ai forţă să mişti oamenii aici. Mă bucur să te avem în show şi că tu probabil eşti foarte concentrat pe toată emoţia pe care o transmiţi", a spus şi Moga. Smiley: "Mă uit şi mă gândesc câte pot să facă o voce şi un suflet adevărat. Tu mişti oamenii doar cu vocea şi cu sufletul tău". 

 • Ana Maria Mirică, din echipa lui Horia Brenciu, a surprins cu interpretarea melodiei "Hora din Moldova". Ai mult volum şi ţi se potriveşte foarte bine direcţia asta", a apreciat Moga. "Foarte puternic momentul, mă aşteptam la o altă faţetă, poate la o romanţă ceva, dar Horia ştie cel mai bine ce ţi se potriveşte", a spus Loredana. "Îţi recomand totuşi o romanţă", a repetat Loredana, făcând aluzie la un alt moment al serii.

Vezi cum a cântat Ana Maria

 • Iolanda Moldoveanu, din echipa lui Smiley, cântă o versiune acustică a melodiei "Do You Believe" a lui Cher. "A ieşit cu brio. Ai făcut ca acest cântec să iasă total diferit, incredibil. Ai intrat foarte, foarte bine în cântec", a felicitat-o Loredana. Brenciu i-a felicitat şi pe ea şi pe Smiley: "Bravo, Iolanda, mă bucur că există competiţie". "Mă bucur foarte tare că ai cântat exact ca tine, s-a lăsat cu suspinat la mine", a spus Smiley. "Eşti o voce specială în acest concurs."

Prestaţia Iolandei

 • O nouă melodie românească în concurs: Dana Torop, din echipa lui Marius Moga, cântă "Mociriţă cu trifoi", melodie din repertoriul Narcisei Suciu. "Dana are o formă foarte plastică de a ainterpreta absolut toate piesele", a spus Brenciu, iar Loredana a observat că este "incredibil cât de bine sună vocea ei în limba română". "Avantajul e că şi inima ei înţelege versurile şi le cântă altfel", a spus Moga. "E adevărat, ai o sensibilitate şi orice piesă ai cânta, sună a Dana Torop. Ai mult mai multă emoţie decât în engleză".

Vezi cum a cântat Dana

 • Următorul concurent din echipa Loredanei, Iulia Dumitrache, a cântat melodia "Think Twice" a artistei Celine Dion. "Îmi place că sună bine ce cânţi tu, că e Diana King, că e Celine. Sună şi ca originalul, dar sună şi ca tine", i-a spus Marius Moga. "Parcă la mine n-a ajuns emoţia pe care mi-aş fi dorit să mi-o trimită cântecul ăsta", a fost de părere Smiley. Brenciu a apreciat alegerea piesei: "Ţi-a dat o clasă în plus, acum ai fost o lady. Ai cântat bine şi la mine a ajuns o fărâmă de emoţie". 

Vezi cum a cântat Iulia

 • Denisa Moşincat, din echipa lui Brenciu, a interpretat şi ea o melodie românească: "Iartă" , de la Mihaela Runceanu. "Îmi place foarte mult piesa asta, ai reuşit să-mi faci pielea de găină", a recunoscut Smiley. " E semn că mi-a plăcut. Nu m-a convins începutul, dar ai reuşit să mă impresionezi. Trebuie să te auzim mai des". "În sfârşit o piesă pe măsura vocii tale", i-a spus Loredana Denisei. "Probabil că anul aceste e de departe cel mai greu pentru mine, în echipa mea sunt voci foarte bune. Denisa a primit piesa asta foparte reticentă. A reuşit să mă emoţioneze foarte mult şi îi mulţumesc pentru asta. Tu eşti Vocea României", a spus Horia Brenciu.

Vezi prestaţia Denisei

 • Răzvan Alexa, din echipa lui Smiley, a oferit o interpretare inedită a melodiei "Oare ştii", cântată de trupa Simplu. "Am o veste proastă şi una bună", a început Horia Brenciu. "Vestea proastă e că îmi place mai mult interpretarea lui Smiley, vestea bună e că ţi-a ieşit bine". "E incredibil cât de bine a ieşit piesa asta", a fost de acord Loredana, adăugând că a fost "mai proaspătă ca niciodată". "Astăzi Simplu împlineşte 18 ani" a anunţat Smiley, încântat că a putut asculta din nou piesa "Oare ştii". Cântăreţul le-a mulţumit colegilor săi de la Simplu pentru şansa acordată acum 12 ani.

Vezi cum a cântat Răzvan în faţa juriului

 • Jovana Milovanovic, din echipa lui Marius Moga, a cântat piesa "Tu n-ai avut curaj" a Mădălinei Manole. "După cum cânţi româneşte, ai putea primi cetăţenie română imediat", i-a spus Brenciu tinerei de origine sârbă. "Mi-a plăcut foarte mult că toată melodia l-ai privit doar pe Moga. Nu ştiu de ce i-ai cântat lui Tu n-ai avut curaj", a glumit Smiley, adăugând că i-a plăcut interpretarea ei. "Felicitări, se simte că ai experienţă să cânţi şi alt gen de muzică", a lăudat-o Loredana.

Vezi prestaţia Jovanei

 • Aurel Niamţu, din echipa Loredanei, a interpretat melodia românească "De vrei să ştii ce înseamnă român" a lui Dan Spătaru. Brenciu a criticat alegerea melodiei: "I s-ar fi potrivit o melodie mai de stare, o romanţă. Este un lucru pe care eu l-am simţit, aveţi acea patină a timpului care mergea perfect cu o astfel de melodie." "Ne aduceţi aminte de nişte piese pe care mulţi dintre noi le-am auzit de prea puţine ori", a fost de părere Smiley. "Aurel, eu sunt foarte mândră de tine", l-a lăudat Loredana. "Am insistat să cântăm astăzi acest cântec."E greu să numeri până la 64 de ani, apoi să cânţi la 64. Te aştept pe tine să cânţi la 64 de ani", i-a spus Aurel lui Horia Brenciu. 

Vezi cum a cântat Aurel

 • Florin Timbuc este al doilea concurent din echipa lui Horia Brenciu care intră în concurs. Florin a cântat melodia "Mama I m Coming Home" a lui Ozzy Osbourne. "Tu te simţi cel mai bine pe scenă atunci când îţi urci vocea", i-a spus Marius Moga. Şi Smiley şi Loredana i-au apreciat prestaţia. "Ai cântat cel mai bine din toate exprimările tale, eu sunt fanul tău deja", i-a spus Brenciu la sfârşit.

Vezi cum a cântat Florin

 • Urmează al doilea concurent din echipa lui Smiley, Claudia Iuga. Claudia a cântat "Hot Stuff", melodia Donnei Summer. "Ai fost senzaţională, ai dominat scena cu adevărat. Tu faci spectacol şi faci parte din Vocea României", i-a spus Smiley la sfârşit.

Vezi prestaţia Claudiei

 • Andrei Loică, din echipa lui Marius Moga, a interpretat, în faţa juriului, melodia ”Let Her Go” a artistului Passenger. "Piesa nu a fost aleasă rău" i-a spus Horia Brenciu. "Cred că ăsta e stilul tău, puţin mai introvertit, cred că te prinde pe scenă. Debutul tău a fost pentru cei 17 ani ai tăi". "Ai reuşit să prinzi sensibilitatea acestui cântec, mi-au plăcut foarte mult improvizaţiile tale de la sfârşit. M-ai convins, e bun", i-a spus şi Smiley. "Eu cred că tu poţi să fii Vocea României", l-a încurajat Marius Moga. "Dacă poţi să ajungi la inimile oamenilor, eu zic că eşti pe drumul cel bun."

Vezi cum a cântat Andrei

 • Stromae a oferit unul dintre momentele special pregătite de 1 Decembrie. Artistul belgian a interpretat în platoul de la ”Vocea României” melodia care l-a consacrat în topurile internaţionale, ”Alors on danse”.

Vezi cum a cântat Stromae

 • Alina Dorobanţu, din echipa Loredanei, a interpretat a treia melodie din ediţia live, piesa ”Lie Ciocârlie” a Mariei Lătăreţu, ridicând-o pe Loredana în picioare şi laudele juraţilor. ”Ai o voce foarte frumoasă în domeniul intrigant al muzicii populare”, i-a spus Horia Brenciu. Loredana a spus că nu a cântat niciodată melodia aceasta, ”dar a făcut-o Alina pentru mine şi a fost sublim”. ”Este o piesă extrem de grea care ţi-a ieşit foarte bine şi chiar sunt curios ce se va întâmpla dacă treci mai departe”, a spus şi Smiley.

Vezi prestaţia Alinei

 • Al doilea concurent care cântă în faţa juraţilor este Andrei Hanghiuc. Membrul echipei lui Horia Brenciu oferă o prestaţie inedită a melodiei "Isn't she lovely" a lui Stevie Wonder. ”Ăsta e mai nebun decât mine!” a exclamat Brenciu după momentul oferit de Hanghiuc, adăugând: ”Cred că eşti cel mai nebun concurent de la Vocea României din toate timpurile”. Smiley i-a lăudat creativitatea, spunând că a avut o interpretare ”sălbatică”. ”Ai o nebunie care dă foarte bine pe scenă. Dacă pleci fericit de la un concert însemnă că e bine. Ai toate şansele să faci o carieră din asta”, i-a spus şi Marius Moga.

Vezi cum a cântat Andrei

 • Lucian Frâncu, din echipa lui Smiley, a dat startul probelor live, cu interpretarea melodiei ”18 ani” a trupei Vama Veche. Juraţii l-au felicitat pe Frâncu, Loredana fiind de părere că a ales melodia potrivită. ”Ai făcut cântecul ăsta să fie al tău”, l-a încurajat Smiley.

Vezi cum a cântat Lucian

 • Prima ediţie live a sezonului cu numărul 3 a debutat cu o interpretare deosebită a Imnului României,  oferită de toţi concurenţii care au rămas în concurs şi care se vor întrece, începând de astăzi, prin probele live.

Românii sărbătoresc pe 1 decembrie Ziua Naţională şi 18 ani de Pro TV, la "Vocea României", în prima ediţie live a show-ului din acest sezon, cu artişti şi momente speciale.

Cele mai bune voci din competiţie au trecut pe rând de etapa audiţiilor pe nevăzute, de tensiunea confruntărilor în duet şi de emoţiile cântecului decisiv, iar Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu şi-au format echipele de câte opt concurenţi pe care "îi vor arunca" în lupta pentru marele titlu. În ediţia live de duminică, fiecare antrenor va aduce pe scena "Vocii României" patru artişti din echipa sa, iar, la final, numai doi dintre ei vor merge mai departe.

Telespectatorii vor avea, şi în acest sezon, primul cuvânt de spus în ceea ce priveşte reprezentaţiile concurenţilor. După ce vocile dintr-o echipă vor termina de cântat, cei de acasă îşi vor putea vota preferatul până intră în scena următoarea serie de patru concurenţi. Concurentul care are cele mai multe voturi dintr-o echipă va trece direct în faza următoare, iar antrenorul va mai alege încă o voce din cele trei rămase.

Duminică, invitatul special la "Vocea României" este artistul belgian Stromae, pe numele său real Paul van Haver, celebru pentru hitul "Alors on danse".

Nicoleta Luciu va fi şi în acest an coprezentatoarea competiţiei, alături de Pavel Bartoş.

Lori îşi pune toate speranţele în "îngeraşii" ei, Smiley se laudă cu echipa sa de "oameni speciali", Moga este gata să scoată la înaintare următoarele staruri dintre elevii săi, iar Brenciu este convins că are în echipă numai voci "bune de pus la... ureche!", aşa că bătălia pentru "Vocea României" se anunţă una acerbă.

Emisiunea VOCEA ROMÂNIEI este susţinută de Cosmote.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici