Vrei neapărat ca prietenii să vadă ce ai făcut? Aplicaţia Facebook prin care le atragi atenţia

Numărul mare de utilizatori Facebook determină conducătorii companiei să se gândească la noi modalităţi prin care să atragă beneficii de pe urma acestora. În prezent, Facebook testează o aplicaţie cu plată prin care utilizatorul poate atrage atenţia prietenilor săi.

207 afișări
Imaginea articolului Vrei neapărat ca prietenii să vadă ce ai făcut? Aplicaţia Facebook prin care le atragi atenţia

Vrei neapărat ca prietenii să vadă ce ai făcut? Aplicaţia Facebook prin care le atragi atenţia (Foto: AFP / MediafaxFoto)

Cu noua aplicaţie, cel care plăteşte este sigur că postarea lui va ajunge pe pagina prietenului care doreşte să i-o citească, informează Business Insider.

Nu se ştie cu siguranţă care va fi preţul aplicaţiei, dar cea mai vehiculată sumă este de doi dolari. Conform sursei citate, aplicaţia ar putea veni şi gratis dacă reprezentanţii companiei hotărăsc acest lucru.

Cum jocurile de genul Farmville nu mai cresc în popularitate de ceva timp, Facebook se gândeşte la noi metode care să-i mulţumească pe cei peste 900 de milioane de utilizatori.

Aplicaţia menţionată s-ar putea numi "highlight".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici