Xavi Hernandez donează darul de nuntă unui spital

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Xavi Hernandez, şi logodnica sa Nuria, care se vor căsători sâmbătă, au decis să doneze darul de nuntă spitalului San Joan de Deu din Barcelona.

154 afișări
Imaginea articolului Xavi Hernandez donează darul de nuntă unui spital

Xavi Hernandez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, cei doi vor să îşi aducă astfel contribuţia la înfiinţarea unui spital în regim ambulatoriu pentru copii care suferă de maladii grave, în cadrul centrului San Joan de Deu, informează cotidianul Sport.

De asemenea, fundaţia "La Caixa", care îl are ca ambasador pe Xavi Hernandez, va contribui la proiect cu o donaţie iniţială de 30.000 de euro.

Xavi Hernandez se căsătoreşte, sâmbătă, cu logodnica sa Nuria, la eveniment urmând să participe aproximativ 150 de persoane. Nunta va avea loc în localitatea Blanes, la restaurantul El Convent, situat aproape de mare.

La eveniment vor fi prezenţi coechipierii lui Xavi, Lionel Messi alături de pritena lui, Antonella, şi Andres Iniesta cu soţia Anna. În schimb, nu vor fi prezenţi Carles Puyol, aflat în vacanţă cu logodnica Vanessa Lorenzo, şi Gerard Pique, care este la Los Angeles alături de Shakira şi de fiul lor, Milan. Un alt absent important este portarul echipei Real Madrid, Iker Casillas, prieten de mulţi ani cu Xavi. Acesta s-a scuzat, motivând că a avut un sezon dificil şi are nevoie de relaxare şi linişte alături de Sara Carbonero, mai ales după ce au apărut informaţii privind faptul că jurnalista ar fi însărcinată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici