Video INTERVIUL integral. Marius Tucă Show. Tudorel Butoi, despre cazul Caracal: Sub nicio formă nu aş face lui Dincă testul poligraf. Persoanele în vârstă nu sunt recomandate

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a afirmat miercuri, la emisiunea Marius Tucă Show, că Gheorghe Dincă nu este obligat să facă testul poligraf, care nu e recunoscut ca probă în instanţă şi ale cărui rezultate ar fi oricum viciate din cauza vârstei criminalului de la Caracal.

16589 afișări

Prezentăm principalele declaraţii făcute de psihologul criminalist Tudorel Butoi la emisiunea Marius Tucă Show:

„Dacă omul e în vârstă, are 66 de ani, altfel stă cu inima, altfel stă cu reactivitatea termo-galvanică, altfel stă cu activitatea respiratorie-abdominală şi aşa mai departe, care sunt supuse proceselor de îmbătrânire şi involuţie şi n-o să mai îmi dea mie diagramele (...)”

„Din punctul meu de vedere o bizarerie acest Dincă, Dincă este un criminal în serie, violator în serie şi pe fondul acesta a avut cele două accidente, Luiza şi Alexandra, dar el este un prădător domnul Marius Tucă, este un criminal în serie prădător de tip animalic care îşi aduce victimele la vizuină să le aibă sub control”

Printre oasele alea şi aşa mai departe am numărat eu 42 de nasturi de blugi ...42 de nasturi număraţi de mine după fotografii. 42 de nasturi de blugi scoşi din cenuşă. Şi cum vedem că are modul de operare de a introduce victima îmbrăcată cu totul, nasturii ăia au şi ei calitatea de a nu se topi

VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS

„Dacă a fost singur, nici o analiză comportamentală de pe Pământ nu va da răspuns la această întrebare, dacă mai sunt şi alte victime”

„Victimele care au mai scăpat de la moarte, ne-au povestit cum se manifestă aceşti indivizi, cuvântul este dezlănţuiţi, aşa cum se dezlănţuie un animal de pradă asupra prăzii”

„Casa aceasta îmi aduce aminte de romanele copilăriei noastre în zona englezească cu Dickens cu asta,  cu acoperişuri mai multe ape, sinistră din punct de vedere al faptului…o casă a groazei”

„Prima probă de necontestat este discuţia dintre Alexandra şi 112. Mai departe, zic unii, fata zice la un moment dat „îmi e frică, se aud paşi, vine, vine, vine” şi zic unii specialişti prieteni de ai noştri „nu se ştie cine a venit, nu a venit Dincă”, a venit altcineva, a venit chiar el…”

„Are deocamdată încă vreo 4 pe care le-a violat şi le-a bătut şi care, datorită unor oportunităţi dinamice în câmpul faptei, nu le-a omorât, femeile sunt şi vorbesc.  Nu putem exclude din nou un accident care să se fi lăsat cu moarte, dar nu putem să îl probăm”

„Testul poligraf nu este o obligaţie, nici un procuror, nimeni nu poate să oblige nici un fel de suspect să facă testul poligraf, de ce? Păi există un principiu că vedeţi dumneavoastră mulţi vorbesc aiurea fără să fie pătruns în esenţa ştiinţei de carte, există un principiu dreptul persoanei de a nu se incrimina”

„Eu vă spun că nici o instanţă de pe Pământ domnilor colegi nu se va uita în ce spune clarvăzătoarea, chiar dacă îşi face un raport cu scrisuri, cu nu ştiu ce şi nu e interzis de lege”

„E deja o chestiune jenantă. Menţinerea în viaţă a bietelor fete care creează speranţă familiei, mai ales de către cei care au avut în faţă evidenţa uciderii acestor fete”

„Sunt patru-cinci fetiţe sub 15 ani. Ele au mărturisit aceste lucruri la parchet şi vom vedea care e soarta lor şi existenţa lor acum. Se leagă într-adevăr de foarte multe chestiuni”

Redăm interviul integral:

Marius Tucă: Bun găsit oameni buni la o nouă emisiune, emisiunea se cheamă chiar Marius Tucă Show la Smart TV, domn profesor sunt fanii care trimit necontenit, domnul profesor Butoi este invitatul nostru într-o ediţie cu totul specială, bine aţi venit.

Tudorel Butoi: Bine v-am găsit, bine v-am regăsit.

Marius Tucă: Îmi aduc aminte cu drag am făcut cred că acum zece ani o emisiune despre Cioacă.

 

 

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici