Marius Tucă Show, în direct la Aleph News, de la 19:00. Invitaţi: Alis Grasu, managerul Centrului de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov, publicistul Ion Cristoiu şi Octavian Jurma, cercetător ştiinţific

142 afișări
Imaginea articolului Marius Tucă Show, în direct la Aleph News, de la 19:00. Invitaţi: Alis Grasu, managerul Centrului de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov, publicistul Ion Cristoiu şi Octavian Jurma, cercetător ştiinţific

Marius Tucă Show

Autoare: Luiza Moldovan

Ţara arde la propriu. Accidentele sanitare se ţin lanţ, semn că nimeni nu învaţă din greşelile trecutului. Sistemul sanitar e oficial depăşit. Improvizările au devenit politică de stat. Lipsa de empatie şi de pregătire a autorităţilor e evidentă. România e intubată la Terapie Intensivă. Personalul sanitar suferă de burnout. 
 
Alis Grasu, managerul Centrului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, resimte acut toate simptomele acestui sistem depăşit. Şi-a făcut timp, printre picături, să vină la Marius Tucă Show. 
 
Campania de vaccinare se duce de-a dura pe scări. Cîţu improvizează declaraţii, mai aruncă miniştri la mulţime să-i halească, mulţimea e fericită. L-a demis pe Voiculescu. Aşa, şi? După mişcarea aceasta, a intrat şi el în vizor, căci a supărat Coaliţia. Marius Tucă şi Ion Cristoiu, ziarişti care au văzut multe Guverne căzând, ne spun care sunt previziunile lor în privinţa Guvernării României.
 
Improvizaţiile din Sănătate se traduc în accidente fatale. Nimeni nu învaţă din greşelile trecutului. Relaxarea, pasivitatea, lipsa de reacţie pot să fie fatale. Vaccinarea ar reduce mult stressul pe sistemul sanitar. Octavian Jurma discută cu Marius Tucă despre soluţii imediate pentru o necesară redresare.
 
Marius Tucă Show. De la şapte, la Aleph News. “It’s nice to be important but it’s more important to be nice” (o vorbă din popor). 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici