Marius Tucă Show începe diseară la 19, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitaţi: regizorul Tudor Giurgiu şi publicistul Ion Cristoiu

După 20 de ani de TIFF, Tudor Giurgiu poate spune c-a văzut multe la viaţa lui: lipsă de interes la nivel înalt, camuflat de argumente şi birocraţie umilitoare, până-ntr-un final, dar şi filme româneşti valoroase, competitive.

115 afișări
Imaginea articolului Marius Tucă Show începe diseară la 19, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitaţi: regizorul Tudor Giurgiu şi publicistul Ion Cristoiu

Marius Tucă Show începe diseară la 19, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitaţii de azi sunt regizorul Tudor Giurgiu şi publicistul Ion Cristoiu

Autor: Luiza Moldovan

Diseară, la Marius Tucă Show, afli cu ce se bate acum cinematografia românească, cum a influenţat pandemia filmul şi către ce genuri cinematografice se îndreaptă, mai nou, tinerii regizori.

Declaraţii maliţioase, avertizări şi ameninţări, cine face pe cine, asta-i alba, asta-i neagra, asta-i aia marcatoarea. Publicistul Ion Cristoiu are un al şaselea simţ când taie în carne vie în politica internă şi externă, aşa că vino diseară la Marius Tucă Show să înţelegi ce se întâmplă, de la cei mai buni.  

Marius Tucă Show, diseară, la şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Pentru că "sunt succese care te înjosesc şi înfrângeri care te înalţă" (Nicolae Iorga).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici