VIDEO Marius Tucă Show, emisiunea din 9 iunie Invitaţii: fostul premier Theodor Stolojan şi prof. Ioan Aurel Pop, preşedintele Academiei Române

170 afișări
Imaginea articolului VIDEO Marius Tucă Show, emisiunea din 9 iunie Invitaţii: fostul premier Theodor Stolojan şi prof. Ioan Aurel Pop, preşedintele Academiei Române

Marius Tucă Show

Absolvent de studii superioare în Economie, Theodor Stolojan a început să lucreze la Frigotehnica Bucureşti. La scurt timp, a făcut saltul către poziţia de economist în cadrul Ministerului Industriei Alimentare şi Agriculturii. Revoluţia din 1989 l-a prins la Ministerul Finanţelor, unde a continuat să lucreze ca ministru adjunct, până în aprilie 1990. A fost ministru al finanţelor, după care a devenit premier al României.

Anul 2000 l-a prins în calitate de preşedinte al PNL, poziţie din care a şi ocupat locul al treilea la controversatele alegeri din acest an.

Vino diseară la Marius Tucă Show să asişti la o discuţie despre trădări, manipulări şi anxietăţi în politică cu Theodor Stolojan.

Ştii c-au trecut 500 de ani de la prima scriere în limba română? Ştii c-au trecut 500 de ani de la Învăţăturile lui Neagoe Basarab către fiul său, Teodosie? Sau că anul ăsta se împlinesc 100 de ani de la naşterea Regelui Mihai I? Într-un ev căruia nu-i mai trebuie trecutul, ce rost mai au eroii? Vorbim despre eroi şi mormintele lor în pre-Ziua Înălţării Domnului, pe care, de asemenea, o cinstim ca pe Ziua Eroilor. Diseară, la Marius Tucă Show, într-o zi cu semnificaţii importante, vorbim despre trecut ca esenţă tare. Cu Ioan Aurel Pop.

Marius Tucă Show, de la şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Pentru că „Istoria îşi bate joc de cei care nu o cunosc, repetându-se" (Nicolae Iorga).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici