Video Valentin Stan, exclusiv la ”Marius Tucă Show”: Andrei Baciu Secretarul de Stat in Ministerul Sanatatii a facut declaratii hilare

Valentin Stan şi Marius Tucă au dezbătut într-o ediţie maraton cele mai importante subiecte din vremea coronavirusului.

3682 afișări

La ”Marius Tucă Show” invitat a fost nalistul politic Valentin Stan, „omul cu laptopul”.

Valentin Stan şi Marius Tucă dezbat cele mai importante subiecte din vremea coronavirusului, într-o emisiune LIVE "Marius Tucă Show", pe mediafax.ro.

Valentin Stan: Andrei Baciu Secretarul de Stat in Ministerul Sanatatii a facut declaratii hilare.

Valentin Stan: Pe 11 martie Klaus Iohannis a spus către populaţie că nu vor fi probleme cu plăţile. În 6 aprilie a spus că trebuie reevaluate cheltuielile.

VS:Iohanis, Orban, Arafat si Andrei Baciu isi iau informatiile din acelasi loc.

VS: Viorica Dăncilă a fost dată jos pentru că nu ştia să vorbească, băiatul ăsta Andrei Baciu ce mai aşteaptă?

VS: Iohannis în discursul dinainte de Paşte a folosit cuvântul iubire de trei ori pentru prima dată în discursul său.

T: Andrei Baciu a fost în centrul unui scandal când a fost propus ministru al sănătăţii de Dacian Cioloş.

T. Socrul lui Baciu e fost senator PSD.

VS: A apărut o informaţie în presă cum că farmacia de la Huşi vinde maşti la pret de 15 lei. E farmacia lui Nelu Tataru. Presa a publicat această ştire. Între timp Nelu Tataru a ieşit şi a explicat. Mai întâi a zis ca e adevarat. El explica povestea cu maştile si adaosul.

VS: A zis că vânzătoarele nu au apucat să bage factura în sistem. Tu ştii că pentru treaba asta se face puşcărie? Asta se cheamă evaziune fiscală. Când n-ai timp să bagi factura în sistem nu o vinzi.

VS: La Suceava nu câinii vagabonzi refuzau să poarte echipament. Nimeni nu refuza pentru că nu aveau echipament.

VS: Tataru ştie, nu te trimite la Baciu, te trimite la farmacie.

VS: Avem o capacitatea de 8.000, dar am făcut 5.000 de teste, aşa spune Tataru. Ce ştie Orban? Tataru a zis ca e de 8.000 capacitate, dar Orban spune că este de 6.000. Asta spunea pe 21 aprilie.

VS: Pe 23 aprilie, Orban a spus ca avem o capacitatate de 8.000 de teste.

VS: Pe 21 aprilie Tataru a spus ca sunt probe recoltate la care se aşteaptă rezultatul. De asta nu se respectă capacitatea de testare.

T: Orban este foarte curajos, l-a demis pe Cercel, pe directorul medical de la Suceava, dar de Flurtur a zis ceva?

VS: În urma cu câteva luni nişte baieţi au făcut un material de lucru din zona instituţiilor din zona pandemiei, Streinu Cercel este un personaj important în această ecuaţie. La un moment dat ţara a explodat. Povestea asta pe care am citit-o eu aici nu vorbea de carantina.

VS: Ai vazut ca lui Orban i-a zburat masca din mână când s-a dus la Cantacuzino? Are nevoie de un aghiotant care să îi ţină mască când se deplasează.

VS: Nelu Tataru a spus pe 16 aprilie povestea cum că bătrânii vor fi scoşi din familie şi duşi la hotel, această poveste a creat emoţie în rândul populaţiei în varstă din ţară. 

V: Avem o problema la UE acum. Iohannis a zis că urma o videoconferinţă. Există o mare dezbatre în UE legată de modul cum poţi să activezi o serie întreaga de programe care sa poata duce la o demarare a economiei impotriva luptei cu coronavirusului. Angela Merkel e cea mai avizata persoana. Angela Merkel  a spus sa se foloseasca mecanismul unitar de stabilitate. Au elaborat un fel de road map pentru a se pune in aplicare o serie de proiecte. Angela Merkel spune ca e de acord sa se activeze toate aceste programe. Spania a propus un fond 1, 3 milioane. Spania vrea garanturi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici