Valentin Stan la Marius Tucă Show: Starea de alertă e nelimitată

La emisiunea numărul 100 a ”Marius Tucă Show”, invitat a fost analistul politic Valentin Stan, „omul cu laptopul”.

5246 afișări
Imaginea articolului Valentin Stan la Marius Tucă Show: Starea de alertă e nelimitată

Ora 17.00: Valentin Stan, exclusiv la ”Marius Tucă Show”

”Marius Tucă Show”, vineri, 08 mai, de la ora 17.00. Invitat va fi analistul politic Valentin Stan, „omul cu laptopul”.
 
Valentin Stan şi Marius Tucă dezbat cele mai importante subiecte din vremea coronavirusului, într-o emisiune LIVE "Marius Tucă Show", pe mediafax.ro. 

V: Domnul Iohnnis a abordat probleme grele în şedinţa de azi.

T: Noi avem parte în fiecare zi de un analfabet funcţional

V: E foarte important să le spui oamenilor nişte lucruri mai ales când ei încearcă să îşi găsească drumul. Ceauşescu spunea la congres că democraţia originala e mai superioara.

V: Ştii care e diferenţa dintre starea de urgenţă şi starea de alertă? Starea de urgenţă era legată de ordonanţa din 1999. Starea de alertă e nelimitată. De aia se trece la starea de alertă.

V: Tu vezi cum seamană aştia doi? Sunt bucăţica rupta. (Ceausescu si Iohannis)

T: Ar trebui să facem o rubirică şi în fiecare saptămână să prezentăm un analfabet funcţional.

T: Legat de Kovesi si CEDO

V: Iohannis vorbeşte de democraţie originală. În povestea asta legată de CEDO ce mi se pare mie interesant este atacul extrem de dur al guvernului şi al preşedintelui împotriva CCR, asta este ceva ce eu nu am mai întâlnit în zona cooperarii. CCR e ieşit cu un comunicat, dacă citeşti documentul şi anume ceea ce s-a întâmplat la CEDO, practic această sesizare a CEDO se bazeaza pe câteva articole. Motivul pentru care ar fi fost destituită Kovesi ar fi fost faptul că ea s-ar fi pronunţat în legatura cu anumite legi.

V: Dacă preşedintele ar citi atent aceasta decizie a CEDO ar vedea că i se reproşeză la fel de mult cum i reproşează şi CCR.

T: Ludovic Orban a declarat că trebuie să schimbăm modalitatea de numirea a curţii constituţionale.

V: Pe 5 mai Iohannis a declarat că vom pastra şi după 14 mai sprijinul pentru şomajul tehnic, când a fost întrebat acum trei zile Orban a spus ca nu mai este de actualitatea chestiune cu şomajul tehnic. Pe 6 mai Orban a declarat că se va continua plata somajului până la 1 iunie.

V: Dragnea fură de stinge dar nu este pentru asta în puşcărie. 

T: Despre horeca?

V: Asta este un eveniment destul de important.

V: În toate ţările UE se dechid restaurantele. Vin cu idei. Nu există nicăieri un stop în ceea ce priveşte iniţiativa acestor oameni. Nu poţi ţine oamenii în izolare. Au zis că industria horeca nu contribuie mult la PIB. Potrivit declaratiilo domnului Tataru, virusul nu se mai transmite comunitar. Te contactează direct.

T: Dacă nu mai avem transmitere comunitară atunci de ce intrăm iar în stare de alertă şi se deschid doar muzeele, frizeriile si cabinetele stomatologice?

V: Cand te duci la hotel ce mananci?

T: Seminţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici