VIDEO Marius Tucă Show, emisiunea din 26 aprilie. Invitaţi: muzicianul Adrian Naidin şi publicistul Ion Cristoiu

131 afișări
Imaginea articolului VIDEO Marius Tucă Show, emisiunea din 26 aprilie. Invitaţi: muzicianul Adrian Naidin şi publicistul Ion Cristoiu

Marius Tucă Show, azi

 
E spontan, prin urmare, e onest. Are suflet de artist, simte cum cântă şi cântă cum simte. La el, muzica e o bucurie, o sărbătoare, ca o zi de duminică. I-a cântat lui Mihalis Kakogiannis (regizorul filmului Zorba Grecul) atât de fain, încât Kakogiannis n-a vrut să fie mai prejos şi i-a cântat şi el lui. Iar unul dintre cei mai de notorietate dirijori ai lumii, Jin Wang, îi iubeşte atât de mult muzica, încât a ţinut cu tot dinadinsul să-i cânte compoziţiile cu Orchestra Radio la Bucureşti. 
 
Doar atât şi ai fi tentat să te laşi turtit de charisma acestui muzician cum nu e altul, dar, în forul său interior, Adrian Naidin e un copil. El însuşi spune despre sine că muzica îi dă aripi de înger şi, cu cât cântă mai mult, cu atât mai multe aripi de înger îi cresc. 
Doamnelor şi domnilor, în Lunea Mare, un om mare: Adrian Naidin. 
 
Klaus Iohannis a salvat Pământul şi anul ăsta – a venit la serviciu cu bicicleta. De când n-am mai vorbit, avem un ministru nou la Sănătate, despre care ştim că are o clinică specializată pe probleme dermatologice. Când nu e la minister, doamna de la Sănătate oferă servicii de epilare inghinală. Într-o primă apariţie publică, Ioana Mihăilă îşi exhiba stângace temerile că nu va face faţă portofoliului de ministru. Păi cum devine asta, doamna Mihăilă?
 
Vezi cum comentează Ion Cristoiu trăznăile spuse de politicieni şi de ce mersul pe bicicletă al lui Iohannis nu convinge pe nimeni. Diseară, la Marius Tucă Show – singurul show care contează. 
 
Marius Tucă Show, de la şapte, la Aleph News. “Cică lucrurile mai trec o dată / pe unde au mai fost / Ca nişte sentimente comete. Trebuie numai să ştii să le-aştepţi / Trebuie numai să rupi / Stând pe loc / Infinite perechi de ghete” (Marin Sorescu)
 
“Nu e un pacat să greşeşti o notă, păcat este să nu ai pasiune”, spunea Beethoven despre muzicieni. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici