VIDEO. Vine Valentin Stan! Prăpad! La Marius Tucă Show! Jale! La Aleph News! Vine sfârşitul lumii! De la 19:00! Păzea! Emisiunea din 19 iulie

624 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Vine Valentin Stan! Prăpad! La Marius Tucă Show! Jale! La Aleph News! Vine sfârşitul lumii! De la 19:00! Păzea! Emisiunea din 19 iulie
Săptămâna trecută, un incident aviatic deosebit de grav, petrecut în Capitală, trece aproape neobservat. E punctat sec de presă şi ironizat prin meme-uri în reţelele de socializare. Un elicopter american Black Hawk se prăvăleşte la Televiziune şi tot ce auzim e ce bun e pilotul şi ce bine că nu s-a întâmplat un carnagiu. 
 
Bă, băetz! Ceva e putred rău în Bucureşti! Cu un primar care s-a plâns feciorelnic de calitatea proastă a aerului din Bucureşti, extrem de poluantele elicoptere americane obţinuseră toate avizele necesare de la Primărie, ca să survoleze liniştit Bucureştiul, într-un exerciţiu pentru Ziua Eroilor Aerului. Iar asta se întâmplă în timp ce gunoaiele din Sectorul 1 fermentează sub soarele torid, fără ca nimeni să mai zică nimic.
 
 
 
 
Pilotul elicopterului e considerat erou şi o să primească şi un premiu pe tema asta. (Dacă era un pilot român, pariu că se punea de un dosar penal?).
 
În aceeaşi zi, fostul Număr Unu al PSD, Liviu Dragnea, e eliberat din închisoare. Comentatorii politici spun că e vorba de o eliberare politică, de pe urma căreia beneficiază actuala Putere. “De acum o să tot vorbesc”, spune Dragnea, ca un veritabil conte de Monte Cristo, varianta Delta, “Mă doare sufletul de ţară, nu de PSD”, se văicăreşte acesta în faţa reporterilor. Aceste cuvinte ne doare!
 
Diseară, la Marius Tucă Show vine nimeni altul decât profesorul Valentin Stan – omul care comentează fără fandoseli momentele cele mai importante ale zilei, omul care-ţi spune pe bune cum vine treaba cu ameţiţii ăştia de ne conduc. 
 
Luni seara, de la şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro, Marius Tucă Show. Singurul show de televiziune care se respectă şi TE respectă. “Politicienii şi scutecele trebuie schimbate des. Pentru acelaşi motiv” (Mark Twain).
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici