Video Viorel Cataramă, la „Marius Tucă Show”: Isărescu a pus România pe tava străinilor. Va trebui să dea socoteală. Românii plătesc dobânzi mai mari decât restul Europei

  • În prezent, există o înţelegere dezgustătoare între preşedintele Iohannis, PNL şi PSD, a spus Viorel Cataramă la „Marius Tucă Show”
  • Acesta a mai declarat că, în timpul pandemiei, „nu trebuiau suspendate drepturile şi libertăţile, nu trebuia colapsată economia”
  • În opinia sa, principalul vinovat pentru ce se întâmplă în Romania e Klaus Iohannis
  • Acesta a mai spus că a lansat „Mişcarea Patrioţilor Români", ce trebuie să devină o nouă forţă politică şi că preşedintele Iohannis trebuie demis
6019 afișări
Marius Tucă şi Viorel Cataramă au discutat despre apariţia unei noi formaţiuni pe scena politică. Mişcarea Patrioţilor Români se doreşte a fi o alianţă menită, în primul rând, să  îl demită pe preşedintele Klaus Iohannis. Viorel Cataramă se declară un fan al liderului SUA. Mai mult, acesta s-a comparat cu şeful de la Casa Albă şi spune că este un "mic Donald Trump al României". În cadrul emisunii, Viorel Cataramă a şi vorbit despre măsurile care trebuie luate pentru redresarea economiei. Polliticianul a atacat dur şi conducerea BNR, dar şi pe Mugur Isăescu, despre care spune că "a pus România pe tava străinilor."


Viorel Cataramă: Tot timpul am fost pregătit să fac faţă şi să lupt.
 
Marius Tucă: V-am văzut prin studio-uri la Antena 3.
 
Viorel Cataramă: Fac audienţă.
 
Marius Tucă: Ce va îndeamnă la luptă? De ce acest manifest?
 
Viorel Cataramă: Totul pleacă de la înţelegerea dezgustătoare dintre Iohanis, PNL şi PSD. Toţi cei care au acceptat tăcuţi şi obedienţi suspendarea libertăţilor vor avea pe conştiinţă milioane de români nenorociţi.
 
Marius Tucă: De ce credeţi că au făcut asta?
 
Viorel Cataramă: De frică. Din frica faţă de propria persoană şi din obedienţa faţă de cei care îi plătesc. Comunicatul oficial al institutului american arată că  90% din populaţia globului primeşte virusul şi nu păţeşte nimic. Această statistică e confirmată de nava Diamond Princess. Morţii şi populaţia sunt două date simple. Dacă noi raportăm la populaţia României e 0,00. Dacă raportăm la cei care s-au îmbolnăvit e altă statistică. În România mor 250.0000 de oameni. Nu trebuiau suspendate drepturile şi libertatile, nu trebuia colapsată economia. Cetăţenii români au avut suspendat dreptul la viaţă. Chiar dacă au murit 2-3, tot crimă se cheama.

Marius Tucă: La noi au existat cele mai mari amenzi din lume.
 
Viorel Cataramă: Aceste amenzi au fost declarate neconstituţionale. Sub o formă sau alta nu vor fi plătite. Unii le-au plătit şi trebuie să recupereze banii. Cei care n-au plătit nu vor plăti. Consider că principalul vinovat pentru ce se întâmplă în Romania e Iohannis. Uitaţi-vă şi azi. Toate ţările deschid economia. Numai noi, în România, discutăm de termometre şi măşti.
 
Marius Tucă: În Spania se redeschid restaurantele.
 
Viorel Cataramă: Vor să distrugă capitalul românesc în totalitate. Tot apar persoane importante care vorbesc despre relansarea economiei. Astea au fost primele distruse. Restaurantele, hotelurile. Deci ce am distrus? Tot ce înseamnă capital românesc. Această distrugere s-a facut conştient. Trebuie să dea socoteală poporului roman. Am lansat aceasta forţă politică „Mişcarea Patrioţilor Români" din care fac parte mai multe partide neparlamentare. Nu ne interesează să atragem parlamentari. N-au ce să mai caute într-o nouă forţă politica. Trebuie sa il demitem pe preşedintele Iohannis.
 
Marius Tucă: Sunteţi cunoscut ca fiind liberal.
 
Viorel Cataramă: Liberal de dreapta. Am fost coechipier cu Ludovic Orban din 1990. Se demonstrează că nu conduce poporul cu interese liberale. Discutăm de o mişcare ce trebuie să câştige fortaţă politică. Noi avem importuri mai mari decât exporturile. Ca să menţii cursul trebuie să intervii. Avem 5 sau 6 miliarde de euro deficit. Tu îngropi producătorii români şi în schimb îţi deschizi piaţa pentru multinaţionale şi importuri. În Germania, poţi să cumperi teren agricol doar dacă ai certificat de producător agricol. Interesul meu e ca terenurile să fie lucrate şi să produca pentru poporul român.
 
Românii plătesc pentru credite dobânzi cu câteve procente mai mari decât în Europa. Isărescu a pus România pe tava străinilor. Va trebui să dea socoteală. Trebuie schimbat consiliul BNR şi adus oameni patrioţi. E patriot acel om care e dispus să-şi rişte viaţa pentru statul român. Voi încerca să scap de statul paralel.
 
Marius Tucă: În ultimii ani unde aţi fost? În România e de 15 ani statul paralel.
 
Viorel Cataramă: Ştiam . Am luptat aşa cum am putut.

Marius Tucă: Cu Soros aveţi ceva?
 
Viorel Cataramă: Nici nu îl cunosc.
 
România e condusă de nişte idioţi, nişte proşti şi nişte cretini. S-au publicat clasamente cu dobanzile plătite de state. Cât de incompetent să fii să îndatorezi România? Preşedintele e principalul vinovat. Puneam dreptul de veto. Consecinţele le suportăm cu toţii.
 
Marius Tucă: Ce înseamnă spargerea monopolului multinaţionalelor? 
 
Viorel Cataramă:  În toată lumea există legislaţie împotriva monopolurilor. Unde se poate acţiona? Prin Consiliul Concurenţei. Hypermarketurile să nu mai aibă posibilitatea să dicteze preţul. Trebuie să constate care e acţionariatul. Trebuie sa spargi acţionariatul. Preţurile sunt exagerat de mari.
 
Marius Tucă: Şi soţia dumneavoastră e activă în spatiul public.
 
Viorel Cataramă:  Soţia mea e activă pe teme medicale. Nu ne consultăm întotdeauna. Simptomele au fost adevărate. A fost o temperatură la 37,1. Am simţit o apăsare în piept. Am simţit că respir mai greu. E posibil să fie psihic.
 
Nu m-am certat cu soţia mea. A fost vorba de o fetiţă de 4 ani care nu poate fi controlată. Îmi iubesc copiii. Fetiţa nu realizează această chestiune. Băiatul meu m-a susţinut. Soţia mea nu a fost de acord cu ce am făcut. Dar am discutat. Suntem o familie. Trăim într-o anormalitate. Nu ne mai îmbrăţişam cu familia.
 
Marius Tucă: Prezumţia de nevinovăţie să fie garantată de constituţie. Prezumţia de nevinovatie a fost călcată în picioare.
 
Viorel Cataramă:  Suspiciunea rezonabilă a încălcat principiul prezumţiei de nevinovăţie. Această constituţie trebuie să fie modificată. Eu vreau să modific constituţia după modelul SUA. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici