Mediafax şi Grupul Agrointeligenţa, alături de fermierii români: “Preţul corect al recoltei din 2018”, cea mai importantă dezbatere a anului în agricultură

Mediafax şi Grupul Agrointeligenţa organizează cea importantă conferinţă de agribusiness înainte de începerea campaniei de recoltat, prin care îşi propune să facă auzită vocea fermierilor români în chestiuni vitale pentru întreaga economie în 2018: cum va fi valorificată recolta agricolă a acestui an şi la ce ar trebui să se aştepte agricultorii.

Pe lângă fermieri de top, la conferinţa “Preţul corect al recoltei din 2018, Mediafax şi grupul Agrointeligenţa vor avea ca invitaţi demnitari ai statului român, reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii şi ai instituţiilor din subordine, experţi şi reprezentanţi ai companiilor de agribusiness. Cu toţii vom încerca să oferim răspunsuri cu privire la producţia agricolă a anului 2018, a sprijinului pe care îl au fermierii români pentru a beneficia de roadele muncii lor, a cotaţiilor de preţ şi a condiţiilor de piaţă din acest an.

Alte teme de discuţie ale mesei rotunde organizate de Mediafax şi Agrointeligenţa sunt:
- factorii care influenţează în acest an cotaţiile la nivel european dar şi global, care sunt oportunităţile dar şi riscurile contextului internaţională;
- cele mai noi informaţii despre posibilităţile de depozitare şi transport;
- cum finanţăm agricultura, bancar şi nebancar, cum creştem capitalizarea agribusiness-ului românesc;
- ce trebuie făcut pentru ca fermierul să nu mai vândă recolta în câmp, din remorcă;
- oportunităţile de achiziţie pe piaţa internă;
- noutăţi subvenţii APIA şi alte informaţii utile legate de fondurile europene;
- sfaturi tehnologice cu privire la campania de recoltat;
- noutăţi meteorologice;

Îi aşteptăm alături de noi pe toţi fermierii care vor să îşi spună păsul şi împreună să încercăm să găsim soluţii!
Evenimentul va avea loc joi, 21 iunie 2018, începând cu orele 10.00 la Hotelul Intercontinental din Bucureşti, sala Ronda Ballroom.

Înscrie-te la eveniment completând formularul următor:

Da
Da

Nu
Introdu numarul din imagine :
* Toate campurile sunt obligatorii.

Nota prelucrare date personale

Stimate Invitat,
Te aşteptăm alături de noi la evenimentul organizat de Mediafax SA şi, pentru că acţionăm responsabil, vei găsi mai jos toate detaliile de care ai nevoie pentru a-ţi da un consimţământ valabil pentru primirea mesajelor pe care le-am pregătit în scopul informării tale cu privire la orice modificări ar putea apărea sau pentru a-ţi împărtăşi din surprizele pe care ţi le pregătim.
De asemenea, te informăm că furnizarea de către tine a informaţiilor personale, care ne sunt necesare pentru a te contacta în contextul organizării evenimentului din seria “Mediafax Talks”, reprezintă o prelucrare de date cu caracter personal în sensul noilor dispoziţii legale la care Mediafax SA şi-a adaptat conformitatea de la momentul intrării acestora în vigoare.
Ce date colectăm de la tine?
Numele şi prenumele, număr de telefon mobil, companie, funcţie, oraş, ţară, sex, categori de vârstă, domeniu de activitate, acum aţi aflat de eveniment;
Care este temeiul legal al prelucrării şi pentru ce le utilizăm ?
Îţi oferim transparent toate detaliile pentru a-ţi da consimţământul că să te putem contacta în legătură cu desfăşurarea evenimentului, pentru a-ţi prezenta, eventual, alte produse care ar putea fi de interes pentru tine, pentru a-ţi afla sugestiile despre cum vom putea deveni si mai buni în ceea ce facem.
Cât timp vom pastra datele tale?
Vom păstra datele tale personale atât timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor pe care ţi le-am prezentat mai sus, cu respectarea procedurilor interne privind retenţia datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile. Sau până când, în exercitarea dreptului de a te opune prelucrării datelor, îţi vei exercita dreptul de opoziţie. În această ultimă situaţie, vom sterge informaţiile despre tine sau, dupa caz, le vom păstra în condiţiile dispuse de normele legale care ne obligă să facem astfel, cu respectarea tuturor garanţiilor de confidenţialitate şi securitate.
Cui îi dezvăluim datele tale?
Este posibil ca, în activitatea noastră, ocazionat de pregătirea şi promovarea evenimentului, să dezvaluim datele tale cu caracter personal către (i) entităţile şi/sau persoanele împuternicite de noi şi care sunt implicate în furnizarea comunicărilor comerciale (centre de date, furnizori de servicii de plată, furnizori de platforme de e-mailing), organizarea şi desfăşurarea concursurilor / promoţiilor pe care ţi le pregătim (inclusiv atunci când sunt organizate în parteneriat cu alte entităţi) (ii) dacă avem obligaţia de a divulga datele personale în scopul conformării cu orice obligaţie legală sau decizie a unei autorităţi judiciare, autorităţi publice sau organe guvernamental şi (iii) dacă ni se cere sau ni se permite în alt mod să facem acest lucru conform normelor legale aplicabile.
Care sunt drepturile tale?
Dreptul de acces: ai dreptul de a ne solicita să îţi confirmăm ca datele tale personale sunt prelucrate de noi şi care sunt scopurile acestei prelucrări.
Dreptul la rectificarea datelor: în cazul în care unele dintre informaţiile care te vizează s-au modificat sau pur si simplu observi că cele aflate în cunoştinţa noastra nu sunt corecte, ne poţi solicita să facem rectificările cuvenite.
Dreptul la ştergerea datelor (dreptul de a fi uitat): ne poţi solicita ştergerea datelor personale atunci când: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate şi prelucrate; (ii) când înţelegi să iţi retragi consimţământul pentru prelucrarea datelor şi noi nu mai putem să le prelucram luând în considerare alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii sau (iv) datele trebuie şterse conform legislaţiei relevante.
Dreptul de a-ţi retrage oricând consimţământul şi dreptul de opoziţie: Atunci când noi prelucrăm datele tale pentru că ţi-ai exprimat un consimţământ valabil, însă nu mai doreşti acest lucru, poţi, fără niciun impediment să ne anunţi dezacordul tau. De asemenea, te poţi opune oricând prelucrărilor pentru scop de marketing, inclusiv profilărilor efectuate în acest scop, precum şi prelucrărilor bazate pe interesul nostru legitim dacă eşti într-o situaţie care poate prevala asupra acestui interes.
Dreptul la portabilitatea datelor: ne poţi solicita să îţi furnizăm informaţiile pe care ni le-ai încredinţat într-o forma structurată, utilizată frecvent şi care poate fi citită în mod automat. Dacă ne soliciţi acest lucru, vom putea să transmitem datele tale unei alte entităţi, dacă este posibil din punct de vedere tehnic.
Pentru a vă exercita drepturile menţionate mai sus, ne puteţi contacta folosind adresa de email: [privacy@m.ro].
Versiunea: mobil  |  completa

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax SA.