Mediafax şi Grupul Agrointeligenţa vă invită la Smart Agriculture în data de 29 mai 2019, ora 09:30, la Hotel JW Marriott

Prin prezenţa dumneavoastră la acest eveniment, veţi face parte dintr-un public auditor format preponderent din fermieri şi specialişti direct interesaţi de problemele cu care se confruntă agricultura românească, precum şi de soluţiile emergente care pot asigura o creştere sustenabilă a acestui domeniu vital al economiei.

Ne propunem să abordăm teme ca aplicaţiile pentru gestionarea operaţiunilor din ferme ori cele care permit accesarea de servicii de transport, monitorizarea culturilor în timp real, controlul temperaturilor cu ajutorul smartphone-ului, supravegherea culturilor prin satelit – pe scurt, Smart Agriculture. În subsidiar, ne propunem să vorbim şi despre cele mai noi tehnologii disponibile în materie de construcţii agricole, substanţe chimice sau seminţe, utilaje pentru industria alimentară.

În cadrul conferinţei, specialişti recunoscuţi şi reprezentanţi ai mediului de afaceri vor contura tematica abordată şi vor încerca să formuleze un set de bune practici pentru fermierii români interesaţi de dezvoltarea unui business sănătos în agricultură.

Vă aşteptăm la Mediafax Talks about Smart Agriculture, care îşi propune să devină un reper în agenda agriculturii româneşti.

 

SPEAKERI:


➤ Valerian Istoc - Business Development Director, Origin Enterprises Romanian Group

➤ Iulian Cretu - Precision Agriculture Product Manager, Agro Concept

➤ Marius Marica, Director Marketing, Timac Agro Romania

➤ Iulia Vasiliu - Director Direcţia Active Fizice, Bucureşti, AFIR

➤ Mihai Neagu - Director General al Direcţiei Generale Politici Agricole

➤ Emil Dumitru - Preşedinte Federaţia Naţională PRO AGRO


———————————————————

MODERATORI:


➤ Dorin Oancea - Senior Editor, Mediafax.ro


➤ Vlad Macovei - Preşedinte, Grupul Agrointeligenta

 

———————————————————

AGENDĂ:


09.30 - 10.00


➤ Înregistrarea participanţilor & Welcome Coffee


10.00 - 12.30 Conferinţa


➤ Valerian Istoc - Business Development Director, Origin Enterprises Romanian Group

➤ Iulian Cretu - Precision Agriculture Product Manager, Agro Concept

➤ Marius Marica, Director Marketing, Timac Agro Romania

➤ Iulia Vasiliu - Director Direcţia Active Fizice, Bucureşti, AFIR

➤ Mihai Neagu - Director General al Direcţiei Generale Politici Agricole

➤ Emil Dumitru - Preşedinte Federaţia Naţională PRO AGRO

➤ Q&A


12.30 - 13.30


➤ Prânz

———————————————————
DETALII ŞI ÎNREGISTRĂRI:
Alexandru Brata
0754.078.906
alexandru.brata@m.ro


———————————————————
VÂNZĂRI:
Diana Dragnea
0745.091.750
diana.dragnea@m.ro  

————————————————————
PARTENERI

➤ Rhiza

➤ AgroConcept New Holland Agriculture

➤ Corteva

➤ Timac Agro România

 

Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile şi a confirmării din partea echipei Mediafax.

Înscrie-te la eveniment completând formularul următor:

Da
Da

Nu
Introdu numarul din imagine :
* Toate campurile sunt obligatorii.

Nota prelucrare date personale

Stimate Invitat,
Te aşteptăm alături de noi la evenimentul organizat de Mediafax SA şi, pentru că acţionăm responsabil, vei găsi mai jos toate detaliile de care ai nevoie pentru a-ţi da un consimţământ valabil pentru primirea mesajelor pe care le-am pregătit în scopul informării tale cu privire la orice modificări ar putea apărea sau pentru a-ţi împărtăşi din surprizele pe care ţi le pregătim.
De asemenea, te informăm că furnizarea de către tine a informaţiilor personale, care ne sunt necesare pentru a te contacta în contextul organizării evenimentului din seria “Mediafax Talks”, reprezintă o prelucrare de date cu caracter personal în sensul noilor dispoziţii legale la care Mediafax SA şi-a adaptat conformitatea de la momentul intrării acestora în vigoare.
Ce date colectăm de la tine?
Numele şi prenumele, număr de telefon mobil, companie, funcţie, oraş, ţară, sex, categori de vârstă, domeniu de activitate, acum aţi aflat de eveniment;
Care este temeiul legal al prelucrării şi pentru ce le utilizăm ?
Îţi oferim transparent toate detaliile pentru a-ţi da consimţământul că să te putem contacta în legătură cu desfăşurarea evenimentului, pentru a-ţi prezenta, eventual, alte produse care ar putea fi de interes pentru tine, pentru a-ţi afla sugestiile despre cum vom putea deveni si mai buni în ceea ce facem.
Cât timp vom pastra datele tale?
Vom păstra datele tale personale atât timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor pe care ţi le-am prezentat mai sus, cu respectarea procedurilor interne privind retenţia datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile. Sau până când, în exercitarea dreptului de a te opune prelucrării datelor, îţi vei exercita dreptul de opoziţie. În această ultimă situaţie, vom sterge informaţiile despre tine sau, dupa caz, le vom păstra în condiţiile dispuse de normele legale care ne obligă să facem astfel, cu respectarea tuturor garanţiilor de confidenţialitate şi securitate.
Cui îi dezvăluim datele tale?
Este posibil ca, în activitatea noastră, ocazionat de pregătirea şi promovarea evenimentului, să dezvaluim datele tale cu caracter personal către (i) entităţile şi/sau persoanele împuternicite de noi şi care sunt implicate în furnizarea comunicărilor comerciale (centre de date, furnizori de servicii de plată, furnizori de platforme de e-mailing), organizarea şi desfăşurarea concursurilor / promoţiilor pe care ţi le pregătim (inclusiv atunci când sunt organizate în parteneriat cu alte entităţi) (ii) dacă avem obligaţia de a divulga datele personale în scopul conformării cu orice obligaţie legală sau decizie a unei autorităţi judiciare, autorităţi publice sau organe guvernamental şi (iii) dacă ni se cere sau ni se permite în alt mod să facem acest lucru conform normelor legale aplicabile.
Care sunt drepturile tale?
Dreptul de acces: ai dreptul de a ne solicita să îţi confirmăm ca datele tale personale sunt prelucrate de noi şi care sunt scopurile acestei prelucrări.
Dreptul la rectificarea datelor: în cazul în care unele dintre informaţiile care te vizează s-au modificat sau pur si simplu observi că cele aflate în cunoştinţa noastra nu sunt corecte, ne poţi solicita să facem rectificările cuvenite.
Dreptul la ştergerea datelor (dreptul de a fi uitat): ne poţi solicita ştergerea datelor personale atunci când: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate şi prelucrate; (ii) când înţelegi să iţi retragi consimţământul pentru prelucrarea datelor şi noi nu mai putem să le prelucram luând în considerare alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii sau (iv) datele trebuie şterse conform legislaţiei relevante.
Dreptul de a-ţi retrage oricând consimţământul şi dreptul de opoziţie: Atunci când noi prelucrăm datele tale pentru că ţi-ai exprimat un consimţământ valabil, însă nu mai doreşti acest lucru, poţi, fără niciun impediment să ne anunţi dezacordul tau. De asemenea, te poţi opune oricând prelucrărilor pentru scop de marketing, inclusiv profilărilor efectuate în acest scop, precum şi prelucrărilor bazate pe interesul nostru legitim dacă eşti într-o situaţie care poate prevala asupra acestui interes.
Dreptul la portabilitatea datelor: ne poţi solicita să îţi furnizăm informaţiile pe care ni le-ai încredinţat într-o forma structurată, utilizată frecvent şi care poate fi citită în mod automat. Dacă ne soliciţi acest lucru, vom putea să transmitem datele tale unei alte entităţi, dacă este posibil din punct de vedere tehnic.
Pentru a vă exercita drepturile menţionate mai sus, ne puteţi contacta folosind adresa de email: [privacy@m.ro].
Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici