ALERTĂ METEO: ANM a emis atenţionare cod galben în şase judeţe

Şase judeţe din Transilvania sunt sub avertizări cod galben de ploi, polei şi intensificări ale vântului, în următoarele ore.

3090 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ METEO: ANM a emis atenţionare cod galben în şase judeţe

ALERTĂ METEO: ANM a emis atenţionare cod galben în şase judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis avertizările miercuri dimineaţa.

Până la ora 10.00, în mai multe localităţi din Covasna se anunţă ploaie sau lapoviţă care va depune polei.

De asemenea, până la ora 11.00 în zonele joase din Alba, Braşov şi Sibiu vântul va sufla cu putere, ajungând la rafală 55...65 km/h.

În mai multe localităţi din Cluj şi Sălaj ANM anunţă, până la ora 10.00, intensificări temporare ale vântului, care la rafală vor depăşi 55...60 km/h.

De altfel, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis marţi o avertizare cod galben de viscol şi ninsori valabilă în 26 de judeţe până miercuri seara. La munte se anunţa vânt puternic şi zăpadă.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici