Alertă METEO: Cod portocaliu în două judeţe din ţară. Fenomenele anunţate de meteorologi

  • ANM a emis o atenţionare nowcasting cod portocaliu de vânt puternic
  • Judeţele afectate sunt Caraş-Severin şi Hunedoara
  • Noua avertizare meteo este valabilă până la ora 11.00
7347 afișări
Imaginea articolului Alertă METEO: Cod portocaliu în două judeţe din ţară. Fenomenele anunţate de meteorologi

Cod portocaliu în două judeţe din ţară

Potrivit meteorologilor, în zonele de munte ale judeţelor Caraş-Severin şi Hunedoara, la peste 1.800 de metri, vor fi intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 110 - 120 km/h, cu ninsoare viscolită şi zăpadă spulberată, care determină diminuarea vizibilităţii.

O atenţionare nowcasting cod galben vizează, până la ora 11:00, zona joasă a judeţului Alba, unde se anunţă intensificări locale ale vântului cu viteze la rafală de 55...65 km/h.

Până la ora 8:00 este cod galben de vânt şi în Braşov, Harghita, Sălaj şi Cluj, cu vânt la rafală de 65...75 km/h, iar până la ora 9:00 în Buzău, unde se anunţă intensificări ale vântului cu rafale ce vor atinge viteze de 70...90 km/h.

De altfel, până miercuri la ora 20.00 e în vigoare o atenţionare generală cod galben de vânt şi ninsoare pentru zonele montane din 22 de judeţe din Moldova, Transilvania şi Banat. Vântul va prezenta intensificări cu rafale ce vor depăşi 80...100 km/h, spulberând zăpada şi determinând scăderea vizibilităţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici