Alertă METEO: Opt judeţe se află sub avertizare cod galben/ Ce fenomene sunt aşteptate

Opt judeţe din Moldova se afă sub avertizare cod galben de vânt până la ora 16.00, conform ANM. Avertizarea nowcasting anunţă zăpadă spulberată în două din cele 8 judeţe.

2118 afișări
Imaginea articolului Alertă METEO: Opt judeţe se află sub avertizare cod galben/ Ce fenomene sunt aşteptate

Avertizare Opt judeţe se află sub avertizare cod galben de vânt puternic

Reprezentanţii Administraţiei Naţionale de Meteorologie anunţă că este cod galben de vânt puternic în judeţele Vrancea, Galaţi, Suceava, Vaslui, Bacău, Botoşani, Neamţ şi Iaşi.

Avertizările potrivit cărora se va semnala vânt cu viteze de 55 - 65 de kilometri pe oră sunt în vigoare până la ora 16.00.

Avertizarea nowcasting anunţă şi zăpadă spulberată în Vrancea şi Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici