ALERTĂ METEO pentru Bucureşti şi nordul Moldovei. Avertizare Cod portocaliu de averse torenţiale

  • Meteorologii au instituit cod portocaliu de averse torenţiale pentru Bucureşti şi pentru mai multe localităţi din judeţul Botoşani.
6442 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ METEO pentru Bucureşti şi nordul Moldovei. Avertizare Cod portocaliu de averse torenţiale

METEO. Avertizare Cod portocaliu de averse torenţiale în Bucureşti şi în nordul Moldovei

Meteorologii au instituit cod portocaliu de averse torenţiale pentru Bucureşti şi pentru mai multe localităţi din judeţul Botoşani.

Avertizarea cod portocaliu este valabilă miercuri, până la ora 16.15.

În Bucureşti vor fi averse averse ce vor acumula 10...15 l/mp, cu precădere în jumătatea de est a oraşului, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

În ceea ce priveşte nordul Moldovei, specialiştii vorbesc despre averse torenţiale ce vor aduna peste 35 litri pe metrul pătrat, frecvente descărcări electrice, vijelie şi grindină.

Zonele vizate din judeţul Botoşani sunt Ungureni, Coţuşca, Havârna, Rădăuţi-Prut, Avrămeni, Gorbăneşti, Păltiniş, Vlăsineşti, Mileanca, Dângeni, Unţeni, Ştiubieni,Drăguşeni, Viişoara, Hăneşti, Săveni, Mitoc şi Adăşeni.

În Botoşani, avertizarea cod portocaliu este valabilă până la ora 16.30

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici