ANM a emis o prognoză specială pentru Bucureşti: polei, zăpadă, vânt cu intensificări

  • ANM a emis o prognoză specială pentru Bucureşti, în intervalul 08.12 ora 10:00 - 09.12 ora 10:00, cînd se vor semnala precipiaţii mixte, polei, se va depune strat nou de zăpadă iar vântul va avea intensificări.
  • Temperatura maximă va fi de 1 - 2 grade, iar cea minimă de -1 - 0 grade.
1359 afișări
Imaginea articolului ANM a emis o prognoză specială pentru Bucureşti: polei, zăpadă, vânt cu intensificări

ANM a emis o prognoză specială pentru Bucureşti: polei, zăpadă, vânt cu intensificări

Vremea va fi închisă. În prima parte a zilei de marţi şi din nou în noaptea de marţi spre miercuri se vor semnala precipitaţii mixte şi se va depune polei. În restul intervalului, temporar va ninge şi se va depune un strat nou de zăpadă, în medie de 3 - 6 cm.

Vântul va avea unele intensificări, mai ales la începutul intervalului, cu rafale de până la 30 - 35 km/h. Temperatura maximă va fi de 1 - 2 grade, iar cea minimă de -1 - 0 grade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici