Avertizare ANM. Cod roşu de grindină în mai multe localităţi din judeţul Dolj

Este cod roşu de grindină, duminică seara, în mai multe localităţi din judeţul Dolj, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

636 afișări
Imaginea articolului Avertizare ANM. Cod roşu de grindină în mai multe localităţi din judeţul Dolj

Potrivit meteorologilor, este grindină de dimensiuni mari, vijelie puternică, averse torenţiale care vor acumula peste 25 - 35 l/mp, frecvente descărcări electrice.

Sunt vizate localităţile Segarcea, Valea Stanciului, Bistreţ, Bârca, Calopăr, Cerăt, Vârvoru de Jos, Afumaţi, Goicea, Drănic, Giurgiţa, Lipovu, Urzicuţa, Giubega, Cioroiaşi, Perişor, Siliştea Crucii, Măceşu de Sus, Sălcuţa, Întorsura, Galiciuica, Măceşu de Jos, Cârna, Radovan.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici