Cum va fi vremea în weekend. Prognoză specială pentru Bucureşti: câte grade vor fi sâmbătă

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis vineri o prognoză pentru weekend, pentru toată ţara, şi o prognoză specială pentru Bucureşti, pentru ziua de sâmbătă.

475 afișări
Imaginea articolului Cum va fi vremea în weekend. Prognoză specială pentru Bucureşti: câte grade vor fi sâmbătă
ÎN ŢARĂ (sâmbătă): Valorile termice vor fi în creştere, astfel încât vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă. În cursul zilei, cerul va fi variabil şi doar izolat vor fi ploi slabe, dar spre seară şi noaptea înnorările se vor accentua în regiunile intracarpatice, unde va ploua pe arii relativ extinse. La munte, cu precădere în nordul Carpaţilor Orientali, precipitaţiile vor fi mixte, favorizând depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în toate zonele montane, în special pe creste, dar la cote mai reduse şi în sud-vestul ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 7 şi 17 grade, iar cele minime se vor situa între -2 şi 8 grade. Dimineaţa şi mai ales noaptea, în zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.
 
ÎN ŢARĂ (duminică): Vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această perioadă. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 9 şi 17 grade, iar cele minime între 1 şi 9 grade. În vestul, nordul şi centrul ţării, cerul va fi mai mult noros şi va ploua cu precădere în cursul nopţii, când pe arii restrânse cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp. În sudul şi sud-estul teritoriului, ziua, cerul va fi variabil, iar în a doua parte a intervalului vor fi înnorări, însă doar izolat va ploua slab. La munte vor fi precipitaţii mixte, mai ales la altitudini de peste 1700 m. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zonele montane, îndeosebi pe creste, iar temporar şi la cote mai reduse şi în celelalte zone.
 
LA BUCUREŞTI (sâmbătă): Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 3...5 grade.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici