Iarna nu se dă dusă din România. Cod galben de ninsori şi vânt la munte

Zonele montane sunt de duminică dimineaţa, de la ora 3.00, până luni, la ora 9.00, sub avertizare Cod galben de ninsori şi vânt puternic.

193 afișări
Imaginea articolului Iarna nu se dă dusă din România. Cod galben de ninsori şi vânt la munte

Iarna nu se dă dusă din România. Cod galben de ninsori şi vânt la munte

Potrivit ANM, în acest interval, la munte va ninge, local însemnat cantitativ şi se va depune strat de zăpadă.

Vântul va avea intensificări cu viteze mai mari pe creste, unde rafalele vor depăşi 90 km/h, viscolind ninsoarea.

În vigoare este şi o informare meteo de vânt, instabilitate atmosferică şi răcire a vremeii, până marţi dimineaţa, la ora 9.00.

În intervalul menţionat, temporar vântul va avea intensificări în toată ţara, cu viteze în general de 45-55 km/h şi pe arii restrânse de peste 60 km/h.

Duminică în zonele sud-estice local vor fi manifestări de instabilitate atmosferică: averse ce pot avea caracter torenţial, intensificări ale vântului, descărcări electrice, vijelii şi izolat grindină.

Începând de duminică, vremea va deveni deosebit de rece în toată ţara. În noaptea de luni spre marţi, îndeosebi în jumătatea nordică a teritoriului temperaturile minime vor fi preponderent negative şi se va produce brumă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cod galben,
ninsori,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici