Informare METEO: urmează zile cu vânt puternic, ploi şi frig

  • Meteorologii anunţă că urmează câteva zile cu vânt puternic, ploi şi frig.
  • În judeţul Caraş-Severin va fi Cod galben de vânt.
2472 afișări
Imaginea articolului Informare METEO: urmează zile cu vânt puternic, ploi şi frig

Informare METEO: urmează zile cu vânt puternic, ploi şi frig

În intervalul menţionat, vântul va avea intensificări în sudul, estul, nord-vestul şi centrul ţării, cu viteze în general de 45...55 km/h, iar local în Banat şi sudul Transilvaniei, peste 55...60 km/h.

Vineri şi sâmbătă vremea va deveni deosebit de rece, aria precipitaţiilor se va extinde şi va cuprinde îndeosebi jumătatea de sud a ţării, iar la munte, în general la altitudini de peste 1.500 de meri, vor fi precipitaţii mixte.

În acelaşi interval de timp, va fi în vigoare o atenţionare de tipul Cod galben. Aceasta vizează judeţul Caraş-Severin. Vântul va avea intensificări susţinute, cu viteze la rafală în general de 60...80 km/h, iar în sudul judeţului, de peste 90...100 km/h.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici