METEO 3 aprilie. Cum va fi vremea de Paştele catolic. Ploi, vânt şi frig în Capitală, în weekend

Meteorologii anunţă că temperaturile maxime în Capitală vor fi în jurul valorii de 10 grade, în weekend, iar vântul şi ploile vor fi predominante.

454 afișări
Imaginea articolului METEO 3 aprilie. Cum va fi vremea de Paştele catolic. Ploi, vânt şi frig în Capitală, în weekend

Cum va fi vremea de Paştele catolic. Ploi, vânt şi frig în Capitală, în weekend

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), în perioada weekendului, cerul va avea înnorări şi vor fi perioade în care va ploua. Ploile vor fi mai intense în prima parte a nopţii de sâmbătă spre duminică şi în a doua parte a zilei de duminică.

În medie cantităţile de apă vor fi de 10 - 20 l/mp.

Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximă va fi de 14 - 15 grade sâmbătă, iar duminică va scădea semnificativ şi se va situa în jurul valorii de 10 grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 şi 6 grade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici