METEO. ANM anunţă prognoza pentru următoarele 4 săptămâni

  • ANM a emis prognoza pentru perioada 10 mai - 7 iunie.
  • Temperaturile se vor încadra în limitele normale pentru începutul verii.
3959 afișări
Imaginea articolului METEO. ANM anunţă prognoza pentru următoarele 4 săptămâni

METEO. ANM anunţă prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni: Vara vine şi în termometre

Meteorologii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza pentru perioada 10 mai - 7 iunie şi spun că temperaturile se vor încadra în limitele normale pentru începutul verii.

METEO 10 - 17 mai

Valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în regiunile sud-estice, dar şi uşor mai ridicate în vest şi nord-vest, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

METEO 17 - 24 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

METEO 24 - 31 mai

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, dar cu posibilitatea unui excedent local în nord-vest.

METEO 31 mai - 7 iunie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi local deficitar în vest şi sud-vest, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.





 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
prognoză,
meteo,
vară,
anm

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici