METEO Cod galben de burniţă, polei şi vânt puternic în trei judeţe din Ardeal şi Muntenia

  • Meteorologii au instituit miercuri două avertizări de tipul cod galben de burniţă care local depune polei şi de vânt puternic.
  • Acestea sunt valabile în trei judeţe din Ardeal şi Muntenia.
3459 afișări
Imaginea articolului METEO Cod galben de burniţă, polei şi vânt puternic în trei judeţe din Ardeal şi Muntenia

METEO Cod galben de burniţă, polei şi vânt puternic în trei judeţe din Ardeal şi Muntenia

Codul galben de burniţă vizează judeţele Cluj şi Satu Mare.

Avertizarea este valabilă pe parcursul dimineţii.

În zona de munte a judeţului Gorj este vânt puternic.

Meteorologii au instituit Cod galben de intensificări ale vântului cu rafale de peste 70-80 km/h, care spulberă zăpada sau viscoleşte ninsoarea.

Avertizarea este în vigoare până la ora 12.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici