METEO. Ninsori anunţate în Bucureşti, din această noapte

  • ANM a emis o prognoză specială, de vreme rece şi ninsori, pentru Bucureşti.
  • Prognoza este valabilă în intervalul 9 martie ora 23:00 - 11 martie ora 10:00.
12018 afișări
Imaginea articolului METEO. Ninsori anunţate în Bucureşti, din această noapte

METEO. Prognoză de vreme rece şi precipitaţii pentru Bucureşti. Când este valabilă

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză specială, de vreme rece şi ninsori, pentru Bucureşti, valabilă în intervalul 9 martie ora 23:00 - 11 martie ora 10:00.

Vremea se va înrăutăţi şi va deveni deosebit de rece. Din a doua parte a nopţii de marţi spre miercuri (9/10 martie) şi până în dimineaţa zilei de joi (11 martie), temporar vor fi precipitaţii însemnate cantitativ (în jurul a 20 l/mp) predominant sub formă de ninsoare şi se va depune strat de zăpadă cu grosimi medii estimate de 8...10 cm.

Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, ce vor atinge la rafală 45...55 km/h, viscolind ninsoarea şi amplificând senzaţia de frig. Temperatura aerului se va menţine la valori de 0...1 grad în mare parte a intervalului, iar în dimineaţa zilei de joi (11 martie) va scădea spre -3...-2 grade.

Vremea se va menţine deosebit de rece şi pe parcursul zilei de joi (11 martie) şi în special în cursul nopţii de joi spre vineri (11/12 martie), când temperatura minimă va fi de -8...-6 grade.

Meteorologii au emis, marţi, o avertizare cod galben de precipitaţii predominant sub formă de ninsoare şi vânt pentru aproape toată zona de sud a ţării. Vremea va fi deosebit de rece în aproape toată ţara, până joi, în aproape toată ţara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici