METEO. Nouă informare de ploi şi vânt valabilă în toată ţara. Cât timp este valabilă

  • În jumătatea de est a ţării şi local la munte vor fi averse însemnate cantitativ, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat grindină.
  • Informarea meteo vizează întreaga ţară şi este valabilă de luni, de la ora 10.00, până miercuri, la ora 10.00.
2042 afișări
Imaginea articolului METEO. Nouă informare de ploi şi vânt valabilă în toată ţara. Cât timp este valabilă

Nouă informare meteo de ploi şi vânt valabilă în toată ţara. Cât timp este valabilă

Instabilitate atmosferică şi precipitaţii însemnate se vor înregistra în întreaga ţară de luni, de la ora 10.00, până miercuri, la ora 10.00, potrivit unei informări emise de Administraţia Naţională de Meterorologie.

Potrivit ANM, în jumătatea de est a ţării şi local la munte vor fi averse însemnate cantitativ, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat grindină.

Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 15-20 l/mp şi, pe arii restrânse, 25-50 l/mp.

Informarea meteo vizează întreaga ţară şi este valabilă de luni, de la ora 10.00, până miercuri, la ora 10.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici