Ninsori pe mai multe drumuri naţionale. Se circulă în condiţii de iarnă

Marţi dimineaţa pe mai multe drumuri naţionale din ţară se circulă în condiţii de iarnă.

Imaginea articolului Ninsori pe mai multe drumuri naţionale. Se circulă în condiţii de iarnă

Ninsori pe mai multe drumuri naţionale. Se circulă în condiţii de iarnă

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, din cauza ninsorii abundente şi a viscolului, traficul rutier este oprit pe DN 67C, între localităţile Novaci şi Rânca, pe tronsonul kilometric 16-34+800 de metri. Se acţionează pentru deszăpezire.

Se circulă în condiţii de iarnă, fiind semnalate ninsori abundente, în judeţele Braşov (DN 1 Predeal), Covasna (DN 11 Breţcu-Oituz), Prahova (DN 1 Azuga şi Buşteni) şi Vrancea (DN 2D Tulnici – limită cu jud. Covasna). Se acţionează pentru deszăpezire.

De asemenea, se circulă în condiţii de iarnă, fără restricţii de trafic şi cu ninsoare slabă, în judeţele Bihor (DN 75 Vârtop-Nucet), Bistriţa-Năsăud (DN 17 Pasul Tihuţa), Prahova (toate arterele rutiere, cu excepţia DN 1).

Pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A1 Sibiu-Deva, A2 Bucureşti – Constanţa şi A3 Bucureşti-Ploieşti se circulă în condiţiile unui carosabil umed, fără precipitaţii, cu vizibilitate bună, valori de trafic normale.

Din cauza vântului puternic, au fost suspendate manevrele în Bara Sulina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
drumuri,
iarnă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici