Prognoza meteo. Cum o să fie vremea în noaptea de Înviere şi de Paşte

  • Urmează zile însorite şi calde, dar nopţile rămân reci
  • Vineri şi sâmbătă vreme de vară în sudul ţării. Maximele urcă până la 27 de grade
  • În noaptea de Înviere vremea e plăcută. Mimime cuprinse între 0 şi 13 grade
314 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo. Cum o să fie vremea în noaptea de Înviere şi de Paşte

Prognoza meteo. Urmeaza zile calde şi însorite. Cum o să fie vremea în Noaptea de Înviere

Prognoza pentru ţară

Ai parte de încă o noapte mai rece decât ar fi normal, astfel că minimele pornesc de la -8 grade în depresiunile din Transilvania şi se opresc la 7 grade pe litoral. Vântul continuă să sufle cu putere pe crestele montane, unde şi zăpada o să fie viscolită.

Mâine vremea se încălzeşte în toată ţara, dar dimineaţa rămâne rece. Vântul nu se liniştete, nici mâine, la munte, în est şi în sud-est. Norii se risipesc, soarele străluceşte în voie, astfel că maximele vor fi cuprinse între 14 şi 24 de grade.

Vineri o să fie cald peste tot în ţară, iar maximele o să fie cuprinse între 18 şi 25 de grade. Soare cât cuprinde peste zi şi doar seara şi noaptea norii se adună în nordul ţării, unde o să şi plouă, sub formă de averse.

Sâmbătă ai parte tot de vreme caldă. Norii se înmulţesc prin nord, centru, est şi pe la munte, unde peste zi o să plouă. Aşteapat-te din nou la averse cu tunere şi fulgere şi ceva vânt. Maximele pornesc de la 14 grade şi se opresc la 27, ca într-o zi de vară. Şi noaptea de Înviere o să fie caldă, astfel că termometrele vor indica între 0 şi 13 grade.

Prognoza pentru Bucureşti

În Capitală ai parte de o noapte fară ploi, cu ceva vânt şi cam 2 grade.

Mâine, soarele e din nou generos, vântul se linişteşte, iar mercurul din termometre urcă până la 21 de grade.

De vineri pare că vine vara. Soarele străluceşte în voie, vântul adie liniştit şi o să fie în jur de 25 de grade. Şi în noaptea de Înviere o să fie plăcut: cam  9 grade şi cer senin. Nu uita însă, stai în casă! 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici