Prognoza meteo. De mâine vremea se răceşte în sudul ţării şi vântul prinde putere

  • Mâine, vremea devine rece în jumătatea sudică a ţării
  • Marţi maximele nu mai trec de 19 grade şi norii se mai răresc
  • Miercuri tot maxime de până la 19 grade şi vânt intens prin est şi sud-est
4259 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo. De mâine vremea se răceşte în sudul ţării şi vântul prinde putere

Prognoza meteo. De mâine vremea se răceşte în sudul ţării şi vântul prinde putere

Prognoza pentru ţară

La noapte o să ai parte de averse cu tunete şi fulgere în Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei, cea mai mare parte a Olteniei şi prin Transilvania şi Banat. Spre dimineaţă, pe crestele montane precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 1 şi 11 grade.

Mâine vremea se răceşte şi în jumătatea de sud a ţării, astfel că maximele vor fi cuprinse între 11 şi 20 de grade. Va ploua prin sud-vest şi sud, iar în Meridionali o să fie precipitaţii mixte. Vântul o să sufle tare la munte, în sud, est şi prin vest.

Marţi o să fie frig în sud şi est, în timp ce în restul ţării ai parte de temperaturi normale pentru data din calendar. Astfel maximele pornesc de la 11 grade şi se opresc la 19 grade. Prin sud-vest o să mai plouă slab, iar în Meridionali nu sunt excluse precipitaţiile mixte. Vântul  o să sufle cu putere în cam toate regiunile, dar în sud-vest şi pe crestele montane o să bată cel mai tare.

Miercuri maximele rămân tot cam la fel, 11...19 grade, dar norii se mai risipiesc şi vântul se mai linişteşte. Spre dimineaţã, pe arii restrânse, vor fi condiţii de brumă, mai ales în centrul ţării.


Prognoza pentru Bucureşti

 

În Capitală urmează o noapte cu nori, ceva ploi, vânt şi cam 10 grade.

Mâine vremea se răceşte simţitor. Nu o să fie mai mult de 17 grade, iar norii nu prea se risipesc.

Marţi şi miercuri vremea o să fie asemănatoare. Soare printre nori, ceva vânt şi în jur de 17 grade Celsius. Nopţile o să fie reci, în jur de 4 grade.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici