Video Prognoza meteo pentru 1 mai. Vremea va fi numai bună de stat în casă

  • Mâine o să fie foarte cald şi aversele cuprind toată ţara
  • În zilele următoare maximele urcă pănă la 26 de grade
  • Vremea va fi caldă de 1 mai, dar cu ploi de vară în toată ţara
587 afișări

Prognoza pentru ţara

În vestul şi nord-vestul ţării ai parte de o noapte cu averse, tunete, fulgere şi vânt. În rest e posibil să scapi de averse, iar minimele vor fi cuprinse între 4 şi 13 grade.

Mâine o să fie în continuare cald şi nu scapi de aversele de vară. Asta înseamnă că peste zi în nord, nord- vest şi centru ai parte de averse, vijelii, tunete, fulgere şi grindină, iar spre seară ploile se mută în est şi sud-est. Maximele vor fi curpinse între 17 şi 26 de grade.

De 1 mai ai parte tot de vreme instabilă în toată ţara, aşa că nu te supăra prea tare că nu eşti la munte, la mare sau la grătar. Aversele apar peste zi în vest, nord şi centru, iar după-amiaza şi seara vin şi în restul ţării. Maximele pornesc tot de la 17 grade şi se opresc din nou la 26.

Şi la început de weekend e cald peste zi, tot în jur de 26 de grade, dar nu scapi de nori şi ploile de vară care vin cu tunete, fulgere, vânt şi chiar grindină.

Prognoza pentru Bucureşti

În Capitală ai parte de o noapte caldă, cu 11 grade, dar şi de averse cu tunete, fulgere şi vânt.

Mâine, vreme de tricou: 26 de grade, soare generos şi nori doar după-amiză când revin ploile de vară cu tunete, fulgere şi vânt.

De 1 mai o să fie cam 25 de grade şi norii se înmulţesc după  prânz. E posibil să scapi fără aversele de vară.

Începi weekendul tot cu vreme caldă, în  jur de 24 de grade, iar în a doua parte a zilei aşteaptă-te la averse cu tunete şi fulgere.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici