Video Prognoza meteo. Urmează zile frumoase şi calde, dar încearcă să stai în casă

  • Vântul se linişteşte şi vin zile frumoase şi calde
  • Maximele trec de 20 de grade, mai frig o să fie doar pe litoral
  • Joi, 24 de grade în estul şi sud-estul ţării
443 afișări

Prognoza pentru ţară

Urmează o noapte cu vânt puternic în sudul Banatului şi pe litoral, iar minimele pornesc de la -12 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi se opresc pe la 6 grade în Dealurile de Vest.

Mâine ai parte de vreme frumoasă peste tot în ţară,dar nu uita că nu trebuie să ieşi din casă. Vântul continuă să sufle cu putere în sudul Banatului, în Dobrogea şi prin Muntenia. Maximele vor fi cuprinse între 10 şi 20 de grade.

Miercuri soarele străluceşte în voie şi temperaturile continuă să crească, astfel că maximele pornesc de la 11 grade pe litoral şi ajung la 21...22 de grade în nord-est. Vântul o să aibă unele răbufniri prin Dobrogea.

Joi o să fie şi mai plăcut afară, aşa că o să-ţi fie şi mai greu să stai în casă. Vor fi 13...14 grade pe litoral şi 23...24 de grade în est şi sud-est.

Prognoza pentru Bucureşti

În Capitală urmează o noapte rece cu -2 grade în cartierele mărginaşe şi în jur de 1 grad în centru.

Mâine soarele străluceşte în voie, vântul se linişteşte şi vor fi cam 18 grade. Miercuri o să fie şi mai cald, cam 19 grade, iar joi aşteaptă-te la 23 de grade.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici