Video Prognoza meteo. Urmează zile mohorâte şi reci

  • Vremea o să fie rece peste tot în ţară, până joi
  • Maximele pornesc de la 11 grade şi se opresc la 21 de grade Celsius
  • Vin zile mohorâte şi reci în toată ţara
1725 afișări

Prognoza pentru ţară

Urmează o noapte rece peste tot în ţară, cu minime cuprinse între -7 grade în estul Transilvaniei şi 8 grade în sudul Banatului şi vestul Olteniei. Spre dimineaţă apare bruma şi nu sunt excluse ploile prin sud-vest.

Mâine o să fie în continuare frig, iar norii nu ne părăsesc.  În Carpaţii Meridionali o să ai parte de precipaţii mixte, iar în sudul Olteniei de ploi slabe. Vântul o să sufle cu putere în sudul ţării şi prin Banat. Mximele pornesc de la 11 grade şi nu mai trec de 20 de grade.

Miercuri o să fie tot răcoare, iar dimineaţa şi noaptea chiar frig. Norii se mai adună prin est, sud şi la munte, iar vântul o să sufle cu putere în est, sud-est şi la munte. Maximele vor fi cuprinse tot între 11 şi 20 de grade.

Joi vremea nu se schimbă simţitor. Norii nu ne părăsesc de tot, vântul încă mai are putere, iar maximele vor fi cuprinse între 12 şi 21 de grade.
 

Prognoza pentru Bucureşti

În Capitală, la noapte, nu mai plouă, dar nu o să fie mai mult de 5 grade.

Mâine tot vreme răcoroasă, 16...17 grade, ceva nori şi vânt. Miercuri norii se mai răresc, vântul se linişteşte şi o să fie cel mult 18 grade. Ziua de joi nu aduce prea multe noutăţi. Soare printre nori şi în jur de 18 grade.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici