Video Prognoza meteo. Vine vreme ca de vară. Unde vor fi temperaturi de până la 27 de grade Celsius

  • În noaptea de Înviere vremea e bună şi minimele urcă până la 9 grade
  • Se apropie zile cu vreme frumoasă şi caldă peste tot în ţară
  • Vineri şi sâmbătă vin cu temperaturi de până la 27 de grade Celsius
8551 afișări
Mâine vremea se încălzeşte în toată ţara, dar dimineaţa rămâne rece. Vântul o să mai bată la munte, în est şi în sud-est. Norii se risipesc, soarele străluceşte în voie, iar maximele vor fi cuprinse între 14 şi 24 de grade. În Bucureşti soarele e din nou generos, vântul se linişteşte, iar mercurul din termometre urcă până la 21 de grade.
 
Vineri o să fie cald peste tot în ţară, iar maximele o să fie cuprinse între 18 şi 25 de grade. Soare cât cuprinde peste zi şi doar seara şi noaptea norii se adună în nordul ţării, unde o să şi plouă, sub formă de averse. În Bucureşti pare că vine vara. Soarele străluceşte în voie, vântul adie liniştit şi o să fie în jur de 25 de grade.

Prognoza meteo în noaptea de Înviere şi de Paşte

Sâmbătă ai parte tot de vreme caldă. Norii se înmulţesc prin nord, centru, est şi pe la munte, unde peste zi o să plouă. Aşteaptă-te din nou la averse cu tunete şi fulgere şi ceva vânt. Maximele pornesc de la 14 grade şi se opresc la 27, ca într-o zi de vară. Şi noaptea de Înviere o să fie caldă, astfel că termometrele vor indica între 0 şi 13 grade. În Capitală ai soare şi 24 de grade ziua şi cam 9 grade în noaptea de Înviere.   

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici